Skocz do zawartości

[blog enduro MTB] 1Enduro.pl

Wooyek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W zasadzie na dzisiaj nie ma tematu Enduro Rometa bo to jaką ilość sztuk wypuścili na rynek to nawet nie jest kpina. Ja nie wiem jak to nazwać ale w Krk chyba tylko 2 sztuki. Ze sztywniakami podobnie.

Za Specem Enduro przemawia tylko praca zawieszenia i powiedzmy jakość ramy. Cała reszta dość mocno uboga jak za tą cenę. Tool jest przynajmniej świetnie wyposażony.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Powitoł

Dzięki za wpisy.

Śledzę pilnie, bo enduro mi jest bliskie mimo że nie uprawiam (zbyt agresywne, a po ostatnim obojczyku po prostu się bojam :) ).

Rubaszny język mi się widzi, bo sam używam :)

Natomiast... ;)

Może wyjdę na zgreda, ale czy te "hajlatsy" ("hejty" chyba już muszę przeboleć) są wam naprawdę potrzebne?

Szczególnie że straszą w tytułach artykułów.

Językowy koszmarek który naprawdę razi gościa, który uczył się czytać z elementarza a nie onetu :)

Napisano
W ramach przygotowań do sobotnich zawodów Enduro MTB Series, polecam opinie i porady dotyczące (braku) treningu na trasie przed startem :)

Może wyjdę na zgreda, ale czy te "hajlatsy" ("hejty" chyba już muszę przeboleć) są wam naprawdę potrzebne?
Tak, są potrzebne :) Taki już element stylistyki, Tobie nie podobają się "hajlajtsy", innym nawiązania do LGBT, jeszcze innym porównanie do Germanwings itd. Mi natomiast nie podoba się stuprocentowa poprawność i dlatego nie ma jej na blogu i nie będzie, ponieważ to JA go piszę  :icon_cool:

PS. Nie "wam", a "tobie" (1Enduro to akcja jednoosobowa, jak niemal każdy blog) ;)

Napisano

Już w ten weekend zawody EMTB Enduro w Szklarskiej Porębie, które w pewnym sensie będą przeciwieństwem jazdy on-sight w Przesiece. Ścigać będziemy się w niedzielę, więc w sobotę każdy będzie miał szanse zapoznać się z OS-ami.

Zapraszam do mojego poradnika, jak najlepiej objeżdżać trasę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...