Dazuo Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Witam! Mam pytanie dotyczące zakupu roweru. Otóż w ofercie sklepy real pojawił się ostatnio interesujący model roweru górskiego. Oto dane z ulotki: Chcę zaznaczyć że rower był świetnie wykonany, na boku pisało nawet made in Germany (choć jakoś w to nie wierzę) i miał założone opony continentala! Poza tym miał również przełącznik sztywności przedniego widelca PS. Byłbym mega wdzięczny jakby ktoś obeznany bliżej przyjrzał się temu rowerowi, może nawet przy okazji jakichś zakupów w tym sklepie i powiedział coś więcej, czy warto itp. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
zadra1965 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Daj sobie z tym wynalazkiem swięty spokój.
Fenthin Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Ponieważ o tych rowerach jest już całkiem spory temat, odsyłam: http://www.forumrowerowe.org/topic/159938-rower-29er-dla-mass-leader-makrokesz/ i zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.