Skocz do zawartości

[przerzutka tył] Problem z doborem przerzutki

ostry36475

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam panów i panie. Ponieważ kupiłem rower z uszkodzoną przerzutką i chciałbym ją wymienić, niestety nie znam się na tym i tutaj moje pytanie, rower który kupiłem to taki sam rower jak ten tutaj http://tablica.pl/of...am-ID1URvB.html i teraz moje pytanie jaka przerzutka do niego pasuję, mile widziane jakieś linki do allegro. Z góry bardzo dziękuję

Napisano

Oto poprawiony link oczekuję od niej żeby się dobrze sprawowała a rowerek jest do zwykłej rekreacyjnej jazdy przerzutki 3x6 cena do 50 zł z góry dzięki 20120409_204117.jpg

Napisano

Zdjęcie z d**y strony. Zrób zdjęcie przerzutki i jak jest zamocowana do ramy. W ogóle jeżeli to jest nowy rower z marketu to go zwróć najlepiej, a jako powód możesz podać, że przerzutka jest uszkodzona, albo że nie jesteś zadowolony z zakupu.

Napisano

Przerzutka była z hakiem

Fakt.. Jak będzie z hakiem to "ta z linka" nie podejdzie. Z tego co kojarzę to Turney'a można dostać z hakiem jako nie używkę ale nie chcę wprowadzać w błąd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...