Goianu Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Szanowni, co sądzicie o tej ofercie? http://allegro.pl/rower-horizon-skaven-20-2012-sram-x-5-gwar-kross-i3362004179.html Myślałem o rowerze do 500PLN, ale przeglądając Wasze wypowiedzi jestem skłonny skoczyć do 750PLN. Nowy, czy używany to dla mnie żadna różnica (jedynie to boję się, że używany może być kradziony), niestety od kilku lat na rower nie wsiadałem. Nie chcę też płacić więcej bo i tak to jest więcej niż zakładałem, ani kupować samej ramy i składać po kawałkach do kupy. Jestem laikiem, ale z tego co rozumiem, to crossowa rama pode mnie 20' a rower powinien mieć kasetę i aluminiową ramę - więcej nie wiem. Ja: 186cm 80kg 80% jazda w mieście 20% prosty teren Będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki. Bump
TheArt Napisano 2 Lipca 2013 Napisano 2 Lipca 2013 Mam podobne wymagania i crossa w tej cenie nie znajdziesz, już prędzej MTB, np. ten co zliknowałeś.
Goianu Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Mam podobne wymagania i crossa w tej cenie nie znajdziesz, już prędzej MTB, np. ten co zliknowałeś. Dzięki za odpowiedź, a jak na MTB to ten podlinkowany model jest ok?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.