DEVILEK Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jedź na konfigu z ostatniego spotkania. Opony mtb, na jakich każdy pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 No to macie największe szanse bo to są najgorsze opony na jakich mi przyszło jeździć! To juz RocketRon 2,4 toczą sie lepiej i szybciej po asfalcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dogadane Poniedziałek godzina 17 pod bramą ZOO i jedziemy. Kto chętny, zapraszamy Nie wierzę, że ten wątek się dzieje Brama ZOO = brama boczna? ta przy podjeździe? czy główne wejście? Poważnie rozważam przytoczenie się na ten niebywały ivent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie wierzę, że ten wątek się dzieje Ale w co nie wierzysz, ze stujumper istnieje, w jego czasy, czy moze w Yeti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ps. erzurum Bylem, bylem przeciez codziennie jestem, bo nie moge zawieźć moich fanów! Lekkie 80km dzis wpadło No to ciao No to Stu, widocznie wczoraj nie było aż tak szybko, ja robiłem kółka średnio w 13:30, więc chyba goniliśmy się nawzajem bez skutku. Wątek jak najbardziej realny, traktuje o najszybszym naszym, waszym czasie na pętli. Póki co wygrywa niejaki Max ze Świon. Zapewniam was, że nie jest to fikcyjna postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ale w co nie wierzysz, ze stujumper istnieje, w jego czasy, czy moze w Yeti? równie dobrze można napisać, w supermana, batmana czy spidermana nie no od samego rana śmiech qrde ten wątek jest naprawdę "na zdrowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Owszem, wczoraj byl totalny lajt Testuje od paru dni nowe opony i jestem totalnie rozczarowany, ba nawet wku....nu bo ponad 200stowy poszły w błoto! Piszą wszędzie, ze Geax Mezcal to semi slick i są idealne na twarde nawierzchnie-No to se mowie biorę, to cos dla mnie no i wygląd bieli bezcenny... a tu zonk, toczą sie masakrycznie po asfalcie! Ps. Moze chce ktos kupic? Tanio odsprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 równie dobrze można napisać, w supermana, batmana czy spidermana nie no od samego rana śmiech qrde ten wątek jest naprawdę "na zdrowie" Siedze właśnie w robocie i czytam:D. Nie ukrywam dzień zaczął się niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wątek miał być o czasach, a nie o wierzeniach i legendach Więc panowie trochę mijamy się z tematem wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Erzurum Bedziemy dzis z kolega Amadeo robic maly trening tak o 17,30 wpadnij prosze na pare rundek, bo jestem strasznie ciekaw ktos Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 17:30 ... trochę wcześnie, ale może mi się uda. Wczoraj było dwóch kolesi szybkich, wyglądali jak ojciec z synem..ciężko mi było utrzymać się za nimi, kojarzycie, ojciec w stroju meridy, jechali na mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 17:30 ... trochę wcześnie, ale może mi się uda. Wczoraj było dwóch kolesi szybkich, wyglądali jak ojciec z synem..ciężko mi było utrzymać się za nimi, kojarzycie, ojciec w stroju meridy, jechali na mtb? Pierwsza godzina to bedzie rozgrzewka mocna jazda zacznie sie dopiero grubo po 18ej Hmm, co do ojca z synem to nas nikt wczoraj taki nie doszedł Bylo tylko kilku amatorów zajączkow, ale to jedynie na 500-700m a potem odpadali jak liście na jesień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Zamykam piaskownicę ... poważnie. To nie mit ani legenda jak napisałem, tak zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.