Skocz do zawartości

[ Do 4000 zł ] Rower ns holy 1 , ns metropolis 1 , dartmoor two6player , ns core 1 , dartmoor hornet

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich .

Zapewne kiedys był wałkowany podobny temat , ale prosze o rozwianie moich wątpliwosci .

Interesuje mnie rower do jazdy po ulicy i w terenie .

W terenie jeżdzil bym wiecej .

jaki rower bedzie dla mnie lepszy ? Wytrzymalszy ?

ns holy 1 , ns metropolis 1 , dartmoor two6player , ns core 1 , dartmoor hornet.

Prosze o pomoc :)

Przepraszam , że ponawiam wypowiedz ale niemogłem edytować

Witam wszystkich .

Zapewne kiedys był wałkowany podobny temat , ale prosze o rozwianie moich wątpliwosci . Jestem zlielony w tych tematach i nie mam bladego pojecia o tych rowerach troche czytalem o core 1 i hornecie lecz zdania sa podzielone .

Interesuje mnie rower do jazdy po ulicy i w terenie . Po ulicy jedzil bym normalnie ew. by dalo sie zrobic wheele malual banny hop takie z prostrzych nie sprawiajacych wiekrzego problemu trickow .

W terenie jeżdzil bym wiecej lekkie dh , ponieważ tras zjazdowych u mnie nie ma ;( jakies skakanie . Ostrzejsza jazda po lesie .

jaki rower bedzie dla mnie lepszy ? Wytrzymalszy ?

ns holy 1 , ns metropolis 1 , dartmoor two6player , ns core 1 , dartmoor hornet. Rower chciałbym nowy bo planuje zakup na raty .

Mam 178 cm wzrostu i waze 74 kg .

Prosze o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...