Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[opony] z systemem antyprzebiciowym

opona antyprzebiciowe schwalbe

25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Moloch89

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 64
  • 1081 postów
  • Imię:Dominik

Napisano 02 luty 2012 - 12:05

Wyświetl postUżytkownik bouli dnia 02 luty 2012 - 09:57 napisał

Crossy wyszły w roku 2012 z oferty Schwalbe - ich zamiennikiem jest Mondial - podobna opona ale cięższa i chyba droższa.
http://schwalbe.com/...Point=Tour/City

Dlatego niedawno kupiłem sobie nowy 2 komplet żeby mieć na przyszłość :D
Dołączona grafika

Rowery

• admin

#22 Zuby

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 7 postów

Napisano 02 luty 2012 - 16:37

Wybiore jednak Marathon Cross. Słyszałem wiele pozytywnych opinii. Myślę, że nie przepłace (79zl/szt) Ta nowa wersja Mondial jest bardzo droga (zwijana 189zl/szt) Zamierzam je niedługo kupić w końcu sa już eliminowane ze sklepów.

#23 GhOsTwrc

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 194 postów
  • Imię:Łukasz
Garaż Rower

Napisano 05 luty 2012 - 20:18

Wracając do CTS Salvo zrobiłem na nich 150 km w obecnych warunkach , na alfalcie i scieżkach z kostka chodnikach trzymają sie doskonale , ponadto dziś zrobiłem sporo km po zmarzniętym terenie(korzenie kamienie wypoje dziury itp) i też dałem rade komfort jest w miare jak na niską opone . Osobiście jestem zadowolony ale zdania jak zawsze będa podzielone. Sam mialem brać schwalbe marathon plus , ale cena zbyt duża. Zdecydowałem się na CST do miasta ,a na teren Smart Sam EVo. Jeździłem dziś po szkle żeby sprawdzić wytrzymałość kapcia nie złapałem .

Pozatym w rowerku trekking posiadam CST Selecta 1.5 mm wkładki przejechane 1800 km ,bieżnik super , kapcia brak...

#24 bbaa

Świeżak

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 06 luty 2012 - 23:35

Firma Geax posiada solidne szytki 290TPI ale potrzebna jest też tego producenta obręcz. Cena obręczy jest wysoka jak i cena szytki.

products Ť Geax.com

#25 Zuby

Świeżak

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 26 luty 2012 - 16:48

Znów odświeżam temat. Okazało się, że w sklepie w którym mialem zamawiać oponki wyszły. Teraz rozmyślam o http://www.im-motion.../MARATHON_CROSS tylko, że nie posiadam żadnych opinii o tym sklepie. Kupował ktoś tam? Proszę o pomoc.
Ps. Sorq, że jestem tak upierdliwy :P Słyszałem też sporo pozytywnych opinii o schwalbe hurricane. W razie czego nadadzą się?

Rowery

• admin

#26 razorjack

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 8
  • 540 postów

Napisano 28 luty 2012 - 15:39

jak na asfalt głównie i antyprzebiciowa, to te beda dobre
마이다스 타이어 - 발키리 Hybrid
Colorful Puncture Proof Bike Tires - the GearCaster

Użytkownik razorjack edytował ten post 28 luty 2012 - 15:41