Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od początku wakacji (mniej więcej) wybiło dziś 2030.8km :D Więc pierwsza granica która chciałem pokonac jest :) Teraz mam zamiar jak najbardziej zbliżyć się do trzeciego tysiąca :)

Napisano

Jurasek,poruszasz sie po woli do przodu :) kiedyś ja goniłam Ciebie teraz Ty goń mnie :)

Mój licznik wskazuje na ten czas 8056km :P

Ralf,może i 10tyś nie będzie,ale plan na ten sezon był niezły.Zresztą liczą się chęci,bo z doświadczenia wiem,że nie zawsze można osiągnąć to co sobie wyznaczymy.Plan to tylko taka mała motywacja!

• Mod Team
Napisano

Ponad 6800 km. A wiecie co jest najgorsze? Że pod koniec lipca miałem 6100 km. W samym lipcu nakręcone ponad 2300 km, a sierpień i wrzesień zaledwie po 300. Ach... praca. Ale staram się śmigać jak tylko mogę :(

Napisano

jeesttt doszedłem Juraska:)

u mnie 6044 na karku, a właściwie na przednim kole :(

więc do zaplanowanych 7000 dojde...

goń mnie dalej aktualnie na zegarze 6199

7200 zaplanowane do końca roku

Napisano

Na licznikach 6067.7 km do tego trzeba dodać miesiąc bez licznika w szosie(~1000 km). Gdyby nie szkoła i przerwa w kwietniu to może byłoby już 8 tysięcy(czyli tyle ile mniej więcej powienien trenować 1 rok juniora młodszego :) )

Napisano

Ostatnio odczuwam jakby jesienną depresję, czy co...bo nie chce mi się jeździć, tylko bym spał :) jak już wyjadę to po 15km chce mi się do domu! Co jest? W lato robiłem długie trasy, całe dnie na rowerku i nie chciało mi się zatrzymywać, jakieś jazdy bez odpoczynku po 200km dziennie... a teraz... :029: na liczniku ledwo 6500km, jak do końca roku będzie 7000 to dobrze. Gdyby nie zimny sierpień to by było spokojnie zaplanowane 10tyś...ale to już chyba w przyszłym roku!

Napisano

Ja dzisiaj wybieram sie na wies i jakby udalo sie w niedziele rowniez wrocic na rowerku to peknie 6000 w tym roku. Na razie brakuje 250km. Do zobaczenia na trasie. Mozna mnie spotkac gdzies pomiedzy Zabrzem a Dzialoszynem :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...