Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ODRADZAM i PRZESTRZEGAM przed transakcjami z użytkownikiem ZOGI !
W skrócie : Umowa sprzedaży -> przelew ->brak towaru->brak zwrotu pieniędzy->powiadomienie na Policji->zwrot pieniędzy.

Napisano

Każdemu z osobna, i wszystkim jednocześnie dziękuję za zaufanie, cierpliwość i terminowe wpłaty. Wierzę, że przesyłeczki dojdą do Was bez problemów. Zapraszam na kolejne zakupy, zarówno z Kraju Środka, jak i od Pepików:

- Maniak,

- tobike, 

- GiorgioZS,

sivydym,

- Piotrek111, 

- carlos69,

- klecko,

- kamfan87,

- Iron79,

- Puklus,

- premier2,

- zienio,

- detonator,

- beskidbike. 

• Mod Team
Napisano

Każdemu z osobna, i wszystkim jednocześnie dziękuję za zaufanie, cierpliwość i terminowe wpłaty. Wierzę, że przesyłeczki dojdą do Was bez problemów. Zapraszam na kolejne zakupy, zarówno z Kraju Środka, jak i od Pepików:

...

- Puklus,

...

No to ja odpowiem, dostałem dziś paczkę, wszystko co zamawiałem, ładnie zapakowane tak że oczywiscie pozytyw dla Beskidka za tranzakcie ;)

Napisano

Ja też dziś odebrałem paczkę , wszystko dokładnie z zamówieniem , więc bardzo polecam Beskidka. Plusik z mojej strony wysłany.

Napisano

Wielki plus za cierpliwość i miły kontakt dla użytkownika:  tylkoNiedzielnyi przepraszam za opieszałość z mojej strony, to chyba to przesilenie zimowo-wiosenne ;)

Napisano

Serdeczne dzieki!

Szczerze polecam uzytkownika REALKRZYSIEK - pelen profesjonalizm, szybka wplata, wzorowa komunikacja!

POZDRo-:ver

Napisano

Serdecznie polecam użytkownika mihalp90. Towar zgodny z opisem, natychmiastowa wysyłka, oby wiecej takich użytkowników!!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...