Kuku Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Ja też się deklaruję, że wpłacę do końca roku Mam nadzieję, że nic niespodziewanego nie wypadnie i Zlot się uda Co do konkursu - jestem za losowaniem, będzie sprawiedliwie i każdy będzie miał równe szanse.
inferek Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Te schronisko na Sowie jest? Dokładnie u stóp Wlk. Sowy, od strony Przełęczy Sokolej Dokładna e-mapa : http://www.sudety.it/index/gory/regiony/ID,10
arek_wro Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 to może odrazu jakiś uphill ? Z uphillem nie powinno byc problemu. Podjazd od Rzeczki (Przelecz Sokola) do Orla w sam raz nadawalby sie na konkursowe zmagania. Niezbyt dlugi ale stromy na tyle ze HR max na gorze gwarantowane
inferek Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 To ja proponuje podjazd od Lubachowa przez Glinno na Sowę 22 km podjazdu jak nic Pierwsze 90% trasy asfaltem potem szuter. Ale to trasa dla masochistów
omen Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 sam jestem za losowaniem.. ale jeśli już o konkurencjach mowa to może zamiast uphillu zrobimy downhill ?
strzala4 Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Tak troche przespałem temat i pozwólcie że sie zapytam (juz was to pewnie denerwuje) o: Termin (majówka czy czerwiec) Koszt noclegów oraz 3 śniadań bo obiady i kolacje to jakoś sobie poradze ;] Zresztą na obiedzie to myślę że będziemy w trasie I jeszcze jedno: Ile osób zabiera sie z okolic 3miasta? Samemu jechać pociągiem taki kawał z rowerem to troche lipa
Ecia Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 strzała4: kliknij w baner na górze, po prawej . A w sprawie ochotników z Trójmiasta - zajrzyj do podforum pomorskiego. Pozdrówko skumulowane
arek_wro Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 ale jeśli już o konkurencjach mowa to może zamiast uphillu zrobimy downhill ? Downhill to moze lepiej nie bo pare osob nam sie posklada. Ale z tym konkursowym uphillem pisalem powaznie. Podjazd od Przeleczy Sokolej do Orla nie jest szczegolnie dlugi, szybko jechac sie nie da, wiec bedzie bezpiecznie, a amatorow podjazdow powinien zadowolic. Mysle, ze co do nagrod losowanie bedzie sprawiedliwsze, ale jakis jeden konkursik nie zawadzi.
madek Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Rozumiem ze tam podjazdu autem pod samo schronisko nie ma? Tylko kazdy musi robic uphill z całym bagazem od Rzeczki? Nie zebym narzekał czy cos, pytam z ciekawosci bo nigdy tam nie bylem
Jarod Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Podjazd jest ale baaaaaardzo ostry i generalnie troche dziurawy, ale pewnie i zwykłą osobówka da się wtachać na góre
tobo Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 da sie wjechac samochodem, raczej bez problemu nawet zwyką osobówką. podjazd nie jest dziurawy - od dwoch lat zostal ucywilizowany i teraz jest to rowna droga na pierwszym stromym odcinku. kiedys byla tam polna droga zryta przez splywającą wode i z zalegającymi kamieniami. wtedy to byla zabawa nie widze tez problemu zeby dorzucic dalsze kawalki nawet na szczyt sowy
jurasek Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 to znaczy będzie podejście kiedyś takiego górala zapytałem jak mu się podobają nasze podkołobrzeskie pagórki a on z uśmiechem pagórki ? u nas bruzdy w polu są wyższe
Kathar Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 A ja bym chciał poruszyć sprawę osób, które chciałyby zostać jeszcze parę dni po zlocie. Stwórzmy może jakąś wstępną listę zainteresowanych, bo myślę że rezerwację powinniśmy dokonać razem z całą grupą, żeby się wszystko ładnie skleiło. Z resztą jak Marcin wcześniej pisał: Pisz, dzwon do schroniska i rezerwuj indywidualnie jeżeli będziesz chciał zostać dłużej. Nam tylko zgłoś, że zarezerwowałeś... Żeby później nie było marudzenia że nie ma miejsca czy coś i po zlocie musimy się z stamtąd zbierać. Pewnie w okolicy można jeszcze sobie zorganizować jakiś nocleg, ale wg. mnie czym mniej kręcenia tym lepiej Co na to zainteresowani?
Sel Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Za ;-) Z miejscem i tak pewnie nie będzie problemu, w tygodniu w czerwcu i na dodatek w schronisku wątpie że będzie 50% miejsc zajętych ;-)
Kathar Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Tylko pozostaje pytanie czy lepiej rezerwować się z ekipą z Forum i po jego zakończeniu przejść na rezerwację nazwijmy ją prywatną, czy po prostu dokonać rezerwacji ma cały okres naszego pobytu w tym miejscu - czyli jak to ładnie napisał mi Gucio112 w tym momencie należelibyśmy do Zlotu jednocześnie do niego nie należąc Troszkę to zakręcone, ale mam nadzieję, że mnie rozumiecie
MarcinGoluch Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Napisano 3 Grudnia 2008 sam jestem za losowaniem.. ale jeśli już o konkurencjach mowa to może zamiast uphillu zrobimy downhill ? :) Panowie jak się nazywał zjazd na dole którego Nawrotek lizał tarcze ? Najpierw podjazd, później zjazd. Wszyscy nie startujący by zobaczyli bo szosą mieli by szybciej. Ale zabawa przednia tylko cholernie niebezpieczna. Co do rezerwacji na dłuższy okres czasu. Hmmm wedlug mnie moze byc roznie. Jako że to koniec roku szkolnego, praktycznie już oceny wystawione to można się w tym terminie spodziewać wycieczek szkolnych. Cholernie nie mogę się doczekać Zlotu ! ! ! Pozdrawiam! Marcin
sebekfireman Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Wg mnie nie ma co wcześniej kombinować w sprawie dłuższego pobytu. Sezonu jeszcze nie ma więc miejsc raczej na pewno nie zabraknie i problemu z przedłużeniem żadnego nie będzie. W dniu pobytu tam można będzie spokojnie wszystko załatwić.
omen Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Panowie jak się nazywał zjazd na dole którego Nawrotek lizał tarcze ?Najpierw podjazd, później zjazd. Wszyscy nie startujący by zobaczyli bo szosą mieli by szybciej. Ale zabawa przednia tylko cholernie niebezpieczna. Jeśli o mnie chodzi, to czemu nie.. i tak będę dętka po maturach bo jeździć nie zamierzam.. ale liczy sie Fun xD
Sel Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Panowie jeśli chcecie wrażeń "zjazdowych" to jedźcie na taką np. trasę: http://www.joemonster.org/filmy/11537/Down..._zjazd_rowerowy
Kathar Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Co do rezerwacji na dłuższy okres czasu. Hmmm wedlug mnie moze byc roznie. Jako że to koniec roku szkolnego (..), to można się w tym terminie spodziewać wycieczek szkolnych. No i właśnie czegoś takiego się obawiam, chociaż z drugiej strony jak załatwimy wcześniej rezerwacje, a akurat po zlocie obywającym się w pięknej pogodzie w niebywale zacnym gronie zacznie padać i nie przestanie, to może faktycznie lepiej się wstrzymać. Najoptymalniej chyba będzie wkręcić się na zlot jak wszyscy z Forum, a później myśleć co dalej. Już sam nie wiem...
MarcinGoluch Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Napisano 3 Grudnia 2008 Jak będziecie w rejonie to jeżeli nie w samym Orle to na pewno gdzieś w okolicy. W odległości kilkuset metrów są inne kwatery. na pewno coś w ciekawej lokalizacji i dobrej cenie się znajdzie.
Kathar Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 1. Jutro lecą pieniążki 2. Też jestem za losowaniem 3. niach niach do czerwca jakoś zleci
inferek Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Panowie jak się nazywał zjazd na dole którego Nawrotek lizał tarcze ?Najpierw podjazd, później zjazd. Wszyscy nie startujący by zobaczyli bo szosą mieli by szybciej. Ale zabawa przednia tylko cholernie niebezpieczna. Ha ha ha... Marcin dałeś czadu teraz Nawrot Ci tego nie zapomni, a jeszcze pokaże jaki jest szybki Podjazd i zjazd był na górkę Niczyją... Też pisałbym się dłuższy pobyt o ile pogoda i czas pozwolą...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 3 Grudnia 2008 To ja proponuje podjazd od Lubachowa przez Glinno na Sowę tongue.gif22 km podjazdu jak nic biggrin.gif Pierwsze 90% trasy asfaltem potem szuter. Ale to trasa dla masochistów biggrin.gif Mentalnością i samozaparciem jak najbardziej się piszę kondycją nie koniecznie Pytanie jak to wygląda względem nachylenia ... ? Albo jak to wygląda względem nachylenia względem np Odrodzenia ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.