Sagitt77 Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Moja RaRa też nie odniosła żadnych uszkodzeń choć na razie przejechałem na niej tylko ok. 300 km, w tym 54 na zawodach.
Nastar Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 wersji EVO bieżnik leci strasznie szybko Czy ja wiem. Co prawda unikam asfaltów ale opony mają już ok. 2500km i bieżnik jeszcze w naprawdę dobrym stanie. Zero złapanych gum w tym czasie czy wbitych kamyków.
OrzelPiotr Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Niestety w mojej lokalizacji trasy są mieszane więc trzeba również pojeżdzić po asfaltach, bieżnik (szczególnie na tyle) szybko umyka, zmieniłem tył na rocket rona i w omawianym aspkecie jest z nim jeszcze gorzej. Natomiast ostatnio kupiłem nową wersje Racing Ralpha chyba z 2012 roku i wygląda na to, że zużywa się ona mniej.
dzaku Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 W weekend byliśmy na Rychlebskich Ścieżkach. HT z RR na tyle i lekkim kierującym. Wynik - 3x snejk + raz rozcięta opona. Ralph w wersji SS.
Roonin Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Z przebiciami jakoś się uporałem ale mój główny zarzut do tej opony to kompletny brak bocznego trzymania na mokrej ziemi. Na błocie potrafię wywinąć na niej piruet jak na lodzie. Na przyszły sezon zdecydowanie zmieniam na coś agresywniejszego. Zwłaszcza że po jednym sezonie mimo że 80% terenu z tyłu bieżnik już ledwo ledwo. Edytowane 7 Października 2013 przez Roonin
Rekomendowane odpowiedzi