szymon29 Napisano wczoraj o 10:25 Napisano wczoraj o 10:25 Wie ktoś czy w igpsport bsc 100 max trzeba jakieś czujniki prędkości zeby była widoczna prędkość i czy jak ktoś dzwoni albo SMS to widać coś o tym na ekranie Cytuj
Dokumosa Napisano wczoraj o 16:53 Napisano wczoraj o 16:53 Będzie pokazywał prędkość, wysokość, dystans na podstawie danych z GPS. Można dołożyć czujnik prędkości w stansardzie ant+ co zwiększy dokładność. Odnośnie.powiadomień - dla połączeń przychodzących pojawia się na górnej belce ikona słuchawki i bipnie dźwiękiem 3x. Nie ma powiadomień o SMS. Cytuj
szymon29 Napisano wczoraj o 17:14 Autor Napisano wczoraj o 17:14 Dziękuję za odpowiedź a powiedz mi czy nie lepiej dołożyć trochę i nie kupic bsc200 bo zastanawiam sie czy jest mi potrzebna nawigacja i jakie opinie na temat tej bsc200 Cytuj
szymon29 Napisano wczoraj o 17:45 Autor Napisano wczoraj o 17:45 Nie jestem jakos przekonany do tych nawigacji, widać tam wszystkie nowe drogi albo leśne ścieżki Cytuj
Dokumosa Napisano wczoraj o 17:53 Napisano wczoraj o 17:53 BSC200(S) to żadna nawigacja. Ma funkcję prowadzenia po przygotowanym śladzie, bez żadnego podkładu mapowego. Potrafi tez pokazać kto do ciebie dzwoni lub pisze. Cytuj
leotdipl Napisano wczoraj o 19:05 Napisano wczoraj o 19:05 (edytowane) Jasne że nie ma. Jest prowadzenie po śladzie. Zaimportowanym np. ze smartfona jako gpx. Ja układam sobie trasę na smartfonie. Na dzisiaj korzystam ze smartfona i aplikacji mapy.cz Mnie wystarczyłby tylko ślad. WADĘ dostrzegam taką, że jeśli zjadę z trasy to mam problem. Trzeba wyciągać smartfon i dokonać analizy. BSC200S jako licznik, i ślad dla już ułożonej trasy oferuje za cenę jednak najwięcej. W sensie jakości wyświetlacza - zwłaszcza na słońcu! długości pracy baterii, posiadania fizycznych przycisków, i w końcu oprogramowania - o które dba IGPSport. I jeszcze jedno. Ostatnio byłem na wycieczce, i nie było w ogóle zasięgu (internetu). A że nie miałem wersji offline mapy - to nic nie miałem. Byłem ślepy. Taki licznik jest wtedy rozwiązaniem w chwilach utraty internetu. Mylę się? Pytam sam, gdyż sam w innym wątku tutaj zastanawiam się nad zakupem BSC200S + radar SR mini - w zestawie. Ostatnio mogłem to kupić za 464,- zł. Poczekam jednak do wyprzedaży. Edytowane wczoraj o 19:08 przez leotdipl Cytuj
SanchoPancha Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cytat sam w innym wątku tutaj zastanawiam się nad zakupem BSC200S + radar SR mini - w zestawie Nad zakupem domu się krócej zastanawiałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi