Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wie ktoś czy w igpsport bsc 100 max trzeba jakieś czujniki prędkości zeby była widoczna prędkość i czy jak ktoś dzwoni albo SMS to widać coś o tym na ekranie 

Napisano

Będzie pokazywał prędkość, wysokość, dystans na podstawie danych z GPS. Można dołożyć czujnik prędkości w stansardzie ant+ co zwiększy dokładność.

Odnośnie.powiadomień - dla połączeń przychodzących pojawia się na górnej belce ikona słuchawki i bipnie dźwiękiem 3x. Nie ma powiadomień o SMS.

Napisano

Dziękuję za odpowiedź a powiedz mi czy nie lepiej dołożyć trochę i nie kupic bsc200 bo zastanawiam sie czy jest mi potrzebna nawigacja i jakie opinie na temat tej bsc200

Napisano (edytowane)

Jasne że nie ma. Jest prowadzenie po śladzie. Zaimportowanym np. ze smartfona jako gpx. Ja układam sobie trasę na smartfonie. Na dzisiaj korzystam ze smartfona i aplikacji mapy.cz Mnie wystarczyłby tylko ślad. WADĘ dostrzegam taką, że jeśli zjadę z trasy to mam problem. Trzeba wyciągać smartfon i dokonać analizy.

BSC200S jako licznik, i ślad dla już ułożonej trasy oferuje za cenę jednak najwięcej. W sensie jakości wyświetlacza - zwłaszcza na słońcu! długości pracy baterii, posiadania fizycznych przycisków, i w końcu oprogramowania - o które dba IGPSport. I jeszcze jedno. Ostatnio byłem na wycieczce, i nie było w ogóle zasięgu (internetu). A że nie miałem wersji offline mapy - to nic nie miałem. Byłem ślepy. Taki licznik jest wtedy rozwiązaniem w chwilach utraty internetu. Mylę się?

Pytam sam, gdyż sam w innym wątku tutaj zastanawiam się nad zakupem BSC200S + radar SR mini - w zestawie. Ostatnio mogłem to kupić za 464,- zł. Poczekam jednak do wyprzedaży.

Edytowane przez leotdipl