Obuchowicz.m Napisano wczoraj o 09:15 Napisano wczoraj o 09:15 Kupiłem nowy rower i przy zakładaniu koła zauważyłem taką wadę fabryczną.. reklamować? Rower kupiony w centrum rowerowym. Cytuj
spidelli Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Poprosimy o więcej szczegółów [wpisujcie miasta] A serio - domyślam się, że widzę tylne widełki po stronie hamulca, wady nie widzę [być może prze wzroku wadę]. Co tam nie pasuje? Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Przód. Strzelam że chodzi o "dziurę" w widelcu. Cytuj
pecio Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu To jest przód , widły z plastiku , lewa strona. Na czym polega ta wada fabryczna? @Obuchowicz.m możesz sprecyzować własnymi słowami pisanymi co Ciebie tak bardzo zaniepokoiło ? Ja może jestem stary dziad w dodatku ślepy i głuchy ale niczego nie mogę się dopatrzeć .Koledzy powyżej też . Cytuj
chester_jds Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Tuszę, że osadzenie gwintu osi przelotowej autora zaniepokoiło. Cytuj
pecio Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowane) O te ryski chodzi ?? To goły plastik na styku z insertem z pod lakieru . Dla pewności zdejmij koło i zobacz od wewnętrznej strony. Jakim momentem dokręcasz ośkę. Z reguły w zależności ale nie więcej niż 12Nm. Edytowane 17 godzin temu przez pecio Cytuj
Obuchowicz.m Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu (edytowane) Tak Przód:p chodzi dokładnie o to co kolega wyżej strzałkami oznaczył. Jakby odprysk. takie coś czarne jakby odprysniecie lakieru. To moja pierwsza szosa i pierwszy post więc nie mam pojęcia o rowerach. Białystok. Pozdrawiam Edytowane 17 godzin temu przez Obuchowicz.m Cytuj
pecio Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) Zdejmij koło i zrób zdjęcie od wewnętrznej strony. W tym miejscu masz osadzonego w kompozycie aluminiowego inserta z gwintem pod ośkę . Edytowane 17 godzin temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi