Eathan Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jestem totalnym laikiem w temacie elektronicznych przerzutek. Od wczoraj mam SRAMA AXS i: zainstalowałem aplikację SRAMA na telefonie, podłączyłem z przerzutką i klamkami. dodałem powiązanie z Garmin Connect w ramach aplikacji SRAM, połączyłem przerzutkę z Garminem EDGE, dodałem pola. W czasie jazdy widzę stan baterii i przełożenie. I byłem pewien, że skoro widzę np. przełożenie, etc. to finalnie Garmin wypluje mi jakieś raporty w Garmin Connecie. Zaliczyłem trasę ale niestety nie mam żadnych dodatkowych raportów w Garmin Connect. Dziwne bo nawet lampki Treka mi raportują do Connecta ile czasu pracowało i kiedy np. je włączyłem w czasie aktywności. Coś robię źle? A może oczekuję zbyt wiele i po prostu dane ze SRAM AXS nie lecą do Garmin Connect? Pewnie Szanowni Koledzy zjedli zęby na AXS i podpowiedzą co i jak ogarnąć... Cytuj
FigoiFago Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Jakiego masz Garmina ? Jeżeli 1050 to wersji oprogramowania 29.22 dodano dane z używanych biegów w czasie jazdy: https://forums.garmin.com/sports-fitness/cycling/f/edge-1050/425461/edge-1050-sw-29-22 Niestety nie wiem czy to działa z AXS. Niestety mam 1040 i u mnie tego nie widać PS. Chyba nie ten dział. Edytowane 4 godziny temu przez FigoiFago Cytuj
KNKS Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Podobno statystyki widać dopiero w 850/1050. U mnie w 830 i 840 nie widać. Uwidacznia się jedynie "ilość zmian tylnej przerzutki" w podsumowaniu aktywności (na samym dole). W aplikacji E-Tube/ Di2 "chodzi" to dużo lepiej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi