Eathan Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu @Chociemir z tego co widziałem to mostek miał kształt D. Rozumiem, że pasuje tylko od Scotta czy po prostu pasuje dowolna o profilu D? Tym mostkiem mnie zaskoczyłeś. Na czym polega jego unikalność? I znowu pytanie, czy pasuje wyłącznie mostek Scotta czy są alternatywy? Pytam w perspektywie kokpitu jakby mnie naszło i kryzys wieku średniego pogłębił Cytuj
Eathan Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Dobra mostek ogarnąłem i wiem o co chodzi. Natomiast pytanie o sztyce pozostaje aktualne. Na teraz jedyny jaki widzę, to jak zamontować Flare RT używając sztywnego uchwytu Cytuj
marcesco Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Do siodełka lub znaleźć formatkę do sztycy z druku 3d. 1 Cytuj
Chociemir Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Aktualnie w Wertykalu jest spora obniżka na nowy model Argona 18 Dark Matter. Ma schowek w ramie, gwintowany suport, zacisk sztycy na obejmę (czyli najmniej problemowy), okrągłą sztycę 27,2 i -jeśli ma to znaczenie- potężny prześwit na opony. Jednak rama chyba nie jest za lekka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi