DekRek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Kupiłem nowy rower (nówka) i nie podoba mi się wygląd dolnej rury. Zwłaszcza okolice mocowań na koszyk od bidonu wyglądają nieciekawie, trochę jakby karbon był rozwarstwiony. Łącznie znalazłem 4 defekty, pod palcem nic nie jest wyczuwalne, przy próbach ściśnięcia ręcznego także rama "nie pracuje". Pacjent to Focus Paralane 8.9 Zdjęcia: https://ibb.co/album/xFV2Lf Cytuj
gnomon Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Bo to taka rama, taka jej technika wykonania i lakier bezbarwny. Przynajmniej tak mi sie wydaje z fotek, że to klejona z malych kawałków uzupelniana fillerem rama. Kierownica eastona ec70 wyglada identycznie. Jak spojrzysz pod ŕóżnymi kątami, to widać ppdobne "nieciągłosci" struktury. To nie rama Time gdzie wzystko jest pieknie ;-)) Cytuj
Chociemir Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu Nie ma żadnych uszkodzeń, wszystko jest w porządku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi