CzarnyKalafior Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Czołem, Jestem świeżak jeśli chodzi o rowery, ale zdaję się na osoby ogarnięte w temacie i chciałbym zasięgnąć porady oraz przejrzeć wasze propozycje. Mam 180 cm wzrostu i potrzebuję roweru MTB na wypady do lasu oraz dojazdy do pracy po mieście. Nie podobają mi się gravele ani szosówki — ma być terenowy, bo czasami odklei mi się i pojeżdżę po wzniesieniach i kamieniach. Z rzeczy, które chciałbym mieć w rowerze, na pewno powietrzny amortyzator oraz przerzutki tylko z tyłu, bo nie chcę się bawić w ich regulację. Dobrze byłoby też, gdyby był w miarę lekki. Dodam, że podobają mi się rowery takie jak Trek Marlin 5 czy Ghost Kato 29. Proszę o podesłanie swoich propozycji i krótkie uzasadnienie, dlaczego akurat ten. Dzięki! Cytuj
chudzinki Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowane) A te Twoje propozycje mają powietrzne amortyzatory?? Sporo wymagań na ten budżet. Poza tym dojazdy do pracy góralem z jednym blatem? Można pod warunkiem, że nie jesteś "niskokadencjowcem" albo znajdziesz takiego żeby zmieściło się co najmniej tyle żeby Ci wystarczyło 🙂. Edytowane 11 godzin temu przez chudzinki Cytuj
CzarnyKalafior Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu No ja propozycji żadnych nie mam dla siebie ale widziałem np za 2600 Focusa 3.9 Cytuj
dragonek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jak na ten budżet to naprawdę spore wymagania...Jedynie ten model w tym sklepie je spełnia - jeśli rozmiar 20 będzie ok. https://biostern.abstore.pl/ramy-rower-mtb-marki-stevens-devil-s-trail,c107,p12850,pl.html 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi