CzarnyKalafior Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Czołem, Jestem świeżak jeśli chodzi o rowery, ale zdaję się na osoby ogarnięte w temacie i chciałbym zasięgnąć porady oraz przejrzeć wasze propozycje. Mam 180 cm wzrostu i potrzebuję roweru MTB na wypady do lasu oraz dojazdy do pracy po mieście. Nie podobają mi się gravele ani szosówki — ma być terenowy, bo czasami odklei mi się i pojeżdżę po wzniesieniach i kamieniach. Z rzeczy, które chciałbym mieć w rowerze, na pewno powietrzny amortyzator oraz przerzutki tylko z tyłu, bo nie chcę się bawić w ich regulację. Dobrze byłoby też, gdyby był w miarę lekki. Dodam, że podobają mi się rowery takie jak Trek Marlin 5 czy Ghost Kato 29. Proszę o podesłanie swoich propozycji i krótkie uzasadnienie, dlaczego akurat ten. Dzięki! Cytuj
chudzinki Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) A te Twoje propozycje mają powietrzne amortyzatory?? Sporo wymagań na ten budżet. Poza tym dojazdy do pracy góralem z jednym blatem? Można pod warunkiem, że nie jesteś "niskokadencjowcem" albo znajdziesz takiego żeby zmieściło się co najmniej tyle żeby Ci wystarczyło 🙂. Edytowane 3 godziny temu przez chudzinki Cytuj
CzarnyKalafior Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu No ja propozycji żadnych nie mam dla siebie ale widziałem np za 2600 Focusa 3.9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi