bartoluigi Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Witam, posiadam rower triban 520, osprzęt sora, zastanawiam sie nad wymiana na razie budżet mam ograniczony do około 3000 zl(moze do 5 lat kupie rower juz konkretny), za czym sie rozglądać z Rama carbonowa i osprzętem 105? Rower bedzie służyć do treningów i startow w triathlonie. Cytuj
Greg1 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Niedawno był podobny temat, co prawda tam w grę też wchodziła nowa, aluminowa Sensa ale polecajki były też używane, karbonowe: Jakie masz wymiary, jaki rozmiar roweru? Na olx masz Centuriony Gigadrive, jakieś starsze Gianty TCR, Specialized Termac i Roubaix, Treki Madone. Jest w czym wybierać Na szybkierowery.pl też są te Centuriony, czasem też się trafi jakiś inny fajny w zakładanym budżecie. Cytuj
bartoluigi Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Super dziekije za odpowiedź, mam wzrost 174 waga 79 kg, właśnie tak widziałem.na olx ze wybór duzy, ale nie wiedziałem na których markach sie skupić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi