Maciorra Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cytat i nadal prowadzenie linki do hamulca pod dolną rurą? Przecież to jest zaleta, a nie wada. Cytuj
cervandes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ilu ludzi - tyle opinii. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń do wewnętrznego prowadzenia pancerzy - a czyściutka rama bez kabelków to piękna rama. I tak, miałem epizod z dzwonieniem pancerza w ramie, ale go rozwiązałem jedną trytytką i minutą pracy. Wystarczy pociągnąć pancerz przy główce ramy żeby wyszedł o kilka mm czy 1cm i zacisnąć opaskę mocno, żeby nie wrócił ten cm do ramy. Cytuj
lelek2 Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu Osobiscie miedzy rockshox judy a fox 34 czuje ogromna roznice a jestem calkowitym amatorem to doradzanie czegos powyzej radon 8 bylo dla innego uzytkownika ktory czai sie na radon 10 ale radon 8 dla poczatkujacego spokojnie wystarczy Cytuj
zuraw0 Napisano 12 minut temu Autor Napisano 12 minut temu Czy warto/ jest potrzeba wykonywania serwisu zerowego amortyzatora, o którym zostało powyżej wspomniane? Jaki blat o 34 zębach będzie pasował do korby FC-MT511-1 w Jealous 8.0 lub CUES FC-U6000-1 w Jealous 6.0 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi