Czeczen Napisano Poniedziałek o 10:17 Napisano Poniedziałek o 10:17 (edytowane) Witam, poszukuję bagażnika do MTB bez otworów montażowych. Musiałby być mocowany na obejmy ponieważ pod siodełkiem nie ma miejsca. I musi mieć sprężynę. Rower posiada koła 29 cali, i fajnie jakby udźwig miał 25kg lub więcej. Znalazłem coś takiego, w tylnym trójkącie na dole są jakieś otwory montażowe a na górze byłoby mocowanie do tej rozpórki między widełkami. https://www.decathlon.pl/p/mp/roswheel/bagaznik-rowerowy-tylny-roswheel-aluminiowy/_/R-p-79a56e07-f7e1-47c2-b254-6640b8b8f74a Rower to Romet rambler 9.3 Edytowane Poniedziałek o 10:32 przez Czeczen Cytuj
wojtasin Napisano Poniedziałek o 10:53 Napisano Poniedziałek o 10:53 Wrzuć zdjęcia dołu tylnego trójkąta, może będziesz miał szerszy wybór. Do górnego mocowania możesz kupić obejmę sztycy z otworami do mocowania bagażnika. Cytuj
spidelli Napisano Poniedziałek o 13:10 Napisano Poniedziałek o 13:10 SKS ma taki model, nie pamiętam nazwy ale mocno go rozważałem. Cytuj
Czeczen Napisano Poniedziałek o 17:07 Autor Napisano Poniedziałek o 17:07 Przesyłam fotkę, przepraszam za jakość zdjęcia ale to od teściów Cytuj
wojtasin Napisano Poniedziałek o 17:38 Napisano Poniedziałek o 17:38 (edytowane) No masz otwory i na dole z mocowaniem nie będzie problemu, na górze możesz użyć takiej obejmy - https://www.ceneo.pl/85744253 Ten bagażnik z deca da się zamocować, jak musisz mieć sprężynę, to bierz. Jak nie - to są ciekawsze wybory (Kross Advenure, Authory ACR-12 i 16, Cuber Acid). Edytowane Poniedziałek o 17:40 przez wojtasin Cytuj
Czeczen Napisano Poniedziałek o 20:39 Autor Napisano Poniedziałek o 20:39 Dziękuję, nawet nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego. Nigdy nie miałem bagażnika. Cytuj
spidelli Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Słabo widać ake to mogą być oczka na błotnik ... Edyta: chyba że poniżej coś majaczy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi