Maciek_Z_Mazur Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Moje koła od gianta są fabrycznie na piastach MT410-b . Masz na mysli bębenek w tych piastach czy w jakichś innych od gianta? Cytuj
chudzinki Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Maciek_Z_Mazur napisał: Zamówiłem Fulcrum Red Zone 5 Gdzie i za ile? Cytuj
Maciek_Z_Mazur Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) W bike24 za 321 € + 6 € wysyłka. Wersja microspline Edytowane 9 godzin temu przez Maciek_Z_Mazur 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 godzin temu Mod Team Napisano 9 godzin temu W dniu 6.03.2025 o 10:20, NerfMe napisał: Jakby co to moje XM1700 ważą 1888 gr XR1700 są katalogowo o 200 gr lżejsze - coś spora różnica... Cytuj
wr81 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) 25mm szerokości czyli obecny standard gravelowy i limit wagi 110kg (żeby nie było jeszcze mieszczę się pod ale...) @chudzinki A jak tam newsletter wiadomego sklepu? Dalej etap "chciałabym ale się boję" czy do czegoś doszło Edytowane 8 godzin temu przez wr81 Cytuj
chudzinki Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu @wr81, zerkam, patrzam, ale nic ciekawego nie widzę dla siebie. Spisałem sobie nawet modele kółek, które mnie interesują, ale nic nie mają dla mnie 🙂. Cytuj
wr81 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu na pewno najwięcej zrzucają kół DT z lierką H w modelu w różnistych konfiguracjach w oststanich dniach. Ustrzelić coś z samym X na początku zwłaszcza w komplecie nie tak łatwo.. Udało mi się ustrzelić komplet M1900 2 miesiące temu.. Co do XR1700 to dość dobra oferta jest właśnie na bike24.de ( W RCZ bywały po 350 ale ten model znika b. szybko)... 1 Cytuj
chudzinki Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu (edytowane) Za wąskie... Już się nie przekonam do takiej szerokości 🙂. Te akurat bywają na RCZ. To już bym szybciej kupił ponownie Fulcrumy. Edytowane 8 godzin temu przez chudzinki Cytuj
marcin_ostrów Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Też z rcz, to chyba set lapierre. https://www.olx.pl/d/oferta/kola-karbonowe-29-bebenek-ma-boost-CID767-ID15ZwH9.html?isPreviewActive=0&reason=seller_profile&sliderIndex=0 1 Cytuj
wr81 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, marcin_ostrów napisał: Też z rcz, to chyba set lapierre. Tak jest, dokładnie takie jak moje. Pan sprzedający ma też kilka foxów i frameset ninera z rzeczonego źródła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi