szajbna Napisano 26 Grudnia 2025 Napisano 26 Grudnia 2025 Ale to chyba na odwrót, mozna kupić coiny za power gemy które jak chcesz kupić to otwiera sie strona płatności. Cytuj
pecio Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Napisano 26 Grudnia 2025 Dalej nie patrzyłem. Muszę obadać sprawę w tym kierunku. Cytuj
pecio Napisano 27 Grudnia 2025 Autor Napisano 27 Grudnia 2025 Dziś ładnie pracowałem z mocarną panią z Germanii. Świetna jazda była , poniżej 3 wacików nie spadało. Fajnie , że foremka pomalutku wraca. Cytuj
szajbna Napisano 28 Grudnia 2025 Napisano 28 Grudnia 2025 U mnie wielbłąd w użyciu dziś rekordowa trasa, trzeba zbierać brakujące km. 1 Cytuj
pecio Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Napisano 28 Grudnia 2025 Łożesz kurna .....ładnie tym statkiem popłynąłeś.👍 Dla mnie jeszcze za bogato na tym etapie przywracania foremki. Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 09:53 Autor Napisano Czwartek o 09:53 (edytowane) 🍾 W ramach odparowywania % , skoro nastała poranna jutrzenka odbyło się ostre 16km pedalstwo na wielbłądzie . Nowych szpejów , zdobywania tras za horyzontem , zdrowego , pomyślnego i bez kontuzji Nowego Roku 2026. Edytowane Czwartek o 09:54 przez pecio Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 10:08 Napisano Czwartek o 10:08 Wzajemnie wszystkiego najlepszego, zdrowia i kondycji do przejechania setek kilometrów w nowe miejsca. Ps. Dziś chyba dzień regeneracji, ostatnie 9 dni kręciłem jak szalony, a grudzień zamknąłem ponad 1kkm, cały rok ponad 10k, jestem zadowolony, czas myśleć o planach na 2026 🤔 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi