Jestem studentką, która ma aktywny styl życia i za mały rower z komuni. Chciałabym zaprzestać z korzystania komunikacji miejskiej na rzecz dojazd wszędzie rowerem. Na uczelnie mam 2,5km, na siłke 2km, a na basen już 5km. Trasa chodnik, asfalt, beton. Czyli no do 15 min trasy rowerowej z domu. Chciałabym jeździć również zimą i jesienią. Czy muszę inwestować duży hajs w specjalne ubrania termoaktywne żeby przejechać 10min drogi w zimę?Jeśli tak to jakie? (Jestem zmarzluchem) Jestem również przed zakupem roweru. Byłam w sklepie rowerowym na poradę. Prosiłam o tani rower- boję się kradzieży. I Pan doradził mi taki: KROSS TRANS 1.0 2021 (SHIMANO) DAMSKI.Co myślicie? Bedzie on odpowiedni na chodnikowy śnieg? No ico z tym ubraniem na małe dystanse? A może dojazdy zimą to kompletnie kiepski pomysł?
Pytanie
Gość Jola
Jestem studentką, która ma aktywny styl życia i za mały rower z komuni. Chciałabym zaprzestać z korzystania komunikacji miejskiej na rzecz dojazd wszędzie rowerem. Na uczelnie mam 2,5km, na siłke 2km, a na basen już 5km. Trasa chodnik, asfalt, beton. Czyli no do 15 min trasy rowerowej z domu. Chciałabym jeździć również zimą i jesienią. Czy muszę inwestować duży hajs w specjalne ubrania termoaktywne żeby przejechać 10min drogi w zimę? Jeśli tak to jakie? (Jestem zmarzluchem) Jestem również przed zakupem roweru. Byłam w sklepie rowerowym na poradę. Prosiłam o tani rower- boję się kradzieży. I Pan doradził mi taki: KROSS TRANS 1.0 2021 (SHIMANO) DAMSKI. Co myślicie? Bedzie on odpowiedni na chodnikowy śnieg? No i co z tym ubraniem na małe dystanse? A może dojazdy zimą to kompletnie kiepski pomysł?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.