Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako absolutnie świeży forumowicz witam wszystkich starych wyjadaczy. Oglądam to forum od jakiegoś czasu z racji bikerskich zainteresowań (nie tylko zawodowych) i stwierdzam, że jest najlepszym polskojęzycznym forum o rowerach.

Napisano

To ja sie również przywitam :grin:

I pozdrawiam wszystkich na forum, zarówno tych nowych jak i starych wyjadaczy :)

Pozdro ;-)

Napisano

Witam Wszystkich :D Dawno na rowerze juz nie jeździłem..i..zaczęło mi go brakwoac...ale..póki co niemam na czym :) na wiosne planuje cos Sobie sprawic..ale..co nie wime :) Chcialbym aby rowery stały sie moim hobby.i licze,ze tutaj nna tym forum poznam tajniki rowerowe itp. :)

to mój pierwszy i mam nadzieje,ze nie ostatni post :) :cool:

Pozdrawiam Wszytskich Bikerów :) :mrgreen:

Napisano

Dawno mnie w tym wątku nie było :-D ... zatem: witam wszystkich razem i każdego z osobna :) ! Zarażajcie się szybko i prątkujcie cyklozą na prawo i lewo ;-) ...

Pozdrówko na dzień dobry :-) .

Napisano

Miło słyszeć takie słowa jurasek :-D

Forum śledzę już od jakiegoś czasu i często zaglądałam w jego liczne- "piwniczne korytarze". :cool: i jestm pod wrażeniem!!

Jeszcze raz pozdrawim wszystkich :!:

Napisano

Siema jest pierwszy raz na tym forum i mam pare pytan nie moge wstawic avantara i nie wiem gdzie moge dawac foty i filmy o rowerach i tak pozatym naleze do squadu rowerowego z bilgoraja o to i www www.bpstreets.5y.pl pozdro

Napisano

Witam!

Zagladam na to forum od jakiegos czasu i w koncu postanowilam (czytaj: odwazylam sie) cos napisac! :D Forum jest swietne, znalazlam tu bardzo wiele porad i ciekawostek.

Pozdrawiam!

Napisano

No i jestem :) Tak czytam, przeglądam i stweirdziłem, że warto się zarejestrować. Witam wszytkich. Mam nadzieję, że wiele się dowiem z tego forum, a może wniosę także coś od siebie. Pozdro 8)

Napisano

Witam wszystkich forumowiczow:) Jestem tu nowy ale forum czytam od prawie pol roku :P Postanowilem ze sie przylacze poniewaz trzeba sie rozwijac. Pozdro dla wszystkich chorych na cykloze:)

Napisano

Siemka, zwlekalem bo ja juz tak chyba mam :blink: Pozatym z netem ciagle klopoty milem. Teraz jestem tu codziennie wiec chanba by bylo sie nie zalogowac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...