Skocz do zawartości

[1200-1600] 165 cm 60 kg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rzeczywiście MTB a nie crossowy ??  Potrzeba czy tzw. "moda" ? :)

Rambler ma ramę 20" - to raczej nie na 165 cm ....

Podobnie lea - ale tym razem 15" za mała będzie.

Napisano
3 minuty temu, Pablo59 napisał:

Rzeczywiście MTB a nie crossowy ??  Potrzeba czy tzw. "moda" ? :)

Rambler ma ramę 20" - to raczej nie na 165 cm ....

Podobnie lea - ale tym razem 15" za mała będzie.

Potrzebny mi rower. Nie modny tylko dobry i niedrogi żeby pojeździć po okolicy, poza miastem 30 km, czy w lesie. 

Wiem że rozmiar ramy wybiera się już kupując więc luzik. To pogląd, nie proszę o dobranie rozmiaru, tylko wypowiedź o osprzęcie i serwisie. 

Napisano

Raidon ( powietrze ) korba ze zintegr. osią, tył to chyba x7 ?  Opony nobby nic.

32 minuty temu, chudzinki napisał:

Wymiata powiadasz?

Teraz, Zuza. napisał:

A co z tym krossem lea?

Bida aż piszczy ( osprzęt )

Napisano
Teraz, SoloTM napisał:

Raidon ( powietrze ) korba ze zintegr. osią, tył to chyba x7 ?  Opony nobby nic.

Bida aż piszczy ( osprzęt )

To może jeszcze polecisz coś innego Kellys czy Giant? może cos do tych 1600 jednak się znajdzie. 

Napisano
Teraz, SoloTM napisał:

Pogubiłem się... Myślisz, że sprzedają rower ze zdjęcia i nie napisali specyfikacji w opisie?

Napisano

Tak, myślę, ale należałoby się upewnić.  Oni mają w sprzedaży same starsze modele marketowe/sklepowe/powystawowe, może naprawiane ( wymiana ramy etc ) i ulepy ( ale niezłe ) w dobrych cenach. Wszystko z Rometa. Tylko z Rometa. Myślę nawet, że to sam Romet sprzedaje, adres się zgadza.

Przykład : rower za 949 na kasecie, xct, rd-m591, 24 biegi, niezle co ?  ( co prawda rama tylko 20 cali ) 

https://allegro.pl/oferta/rower-gorski-target-free-100-8680855350

Napisano

To może ktoś jeszcze ma jakieś fajne typy do porównania w tej cenie. Bez względu na kolor, bo o niego też nie pytałam. Interesuje mnie nowy z gwarancją.

Napisano
5 godzin temu, SoloTM napisał:

Tak, myślę, ale należałoby się upewnić

Jeżeli faktycznie to rewelacja, ale są niepoważni, że nie piszą tego na aukcji. A zamiast tego odpychający bełkot :P.

Napisano
34 minuty temu, KurczakNorris napisał:

Jeśli ten Romet z Allegro jest naprawdę taki, jak na zdjęciu, to tylko brać. Dla 165 cm koło 26, rama 16 cali, amortyzator powietrzny a nie atrapa to super konfiguracja.

Tylko czy to jakiś naprawiony zwrot czy ulepa? 

tak jak na zdjęciu? mzakupić bo na zdjęciu ładnie wygląda?

Napisano

Ulep to miałem na myśli, że poskładany z różnych ( nie katalogowych do ramy części ) Ale to nic złego bo te części są bdb. Zadzwoń jutro i zapytaj o gwarancję, przegląd obowiązkowy itp.

Napisano

w sklepie rowerowym w moim mieście mówili że romet nie musi mieć przeglądu a kross zaraz po zakupie i co pół roku. 

Jutro zadzwonię na allegro ;)

Napisano

Mogło się zmienić, rok temu jeszcze romet musial mieć uwaga w tydzień po zakupie. ( inaczej tracił gwarancję ) ale dowiesz się wszystkiego jak zadzownisz.

Napisano

Nikt nie poleci czegoś nie z tego allegro, co mogłam przeoczyć, może inny internetowy outlet gdzie warto szukać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...