Skocz do zawartości

[Lampka] Pytanie

Grejt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuję lampki rowerowej do max 100zł. Często jeżdżę po nieoświetlonych drogach. Dobrze by było gdyby dalo się ją ściągać i ładować przez USB.

Napisano

Od siebie dodam, że im lampka prostsza tym lepiej. Gniazdo USB to jest kolejny element do zepsucia się. Zwykła latarka będzie lepsza, odkręcasz, wyciągasz ogniwo, wkładasz nowe, a rozładowane do ładowarki. 

Napisano

A wiesz, że nawet nie napisałeś czy przód czy tył? Tylną kupisz bez problemu nawet świecącą "za mocno", ale z przednią już może być gorzej i raczej trzeba się zagłębić z lekturę tematu powyżej. No chyba, że Aliexpress wchodzi w grę to kupisz za 100 zł z lekkim hakiem komplet.

Napisano

Jakakolwiek latarka bez funkcji zium-zoom. Jak chcesz tak tanio to sprawdzoną marką jest Convoy. Mnie osobiście za długie światło w rowerze służy Convoy M1 z dyfuzorem zasłaniającym górną część szybki, żeby nie walić po gałach puszkarzy. Pisząc sprawdzona marka mam na myśli to, że podają prawdziwe parametry, a ich latarki same z siebie się nie spalą od używania. 

Napisano

Cały 1, albo i nie, bo mi ostatnie 2 przesyłki szły niecałe 3 tygodnie, a lampki jesienią chyba 15 dni. Poprawiło się ostatnio, ale rozumiem, że to i tak może być dla kogoś długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...