Seshq Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Witam, Niedawno zakupiłam sobie rower crossowy. Niby wszystko pięknie, ładnie, ale siodełka z zestawu jest strasznie niewygodne. 4 litery bolą niemiłosiernie - nie czuje się przyjemności z jazdy. Tu rodzi się moje pytanie: Czy jesteście w stanie zaproponować jakieś siodełka bazując na doświadczeniu? Przeglądałam żelowe, co o nich sądzicie? Napomnę, że duża że mnie dziewczynka.
Mod Team michuuu Napisano 24 Stycznia 2018 Mod Team Napisano 24 Stycznia 2018 Warto by zrobić odcisk wstydliwej części ciała co by określić szerokość siodełka. Poszukaj WTB Deva.
chudeusz09 Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Może nie koniecznie całej, ale chociaż kości kulszowych ;)...
TheJW Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Teraz, michuuu napisał: Warto by zrobić odcisk wstydliwej części ciała co by określić szerokość siodełka. Najlepiej zrób skan w wysokiej rozdzielczości i wrzuć tutaj. Siodełko to jest chyba najbardziej indywidualna część w rowerze. Dopóki nie ma się tyłka jak ja, który dopasuje się do każdego siodła, trzeba eksperymentować i szukać tego jedynego. Ciężko będzie tutaj pomóc, można ewentualnie proponować modele, które będziesz musiała "przymierzyć".
SoloTM Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Szukaj coś z d o dodatkiem lejdi kobiety generalnie potrzebują ciut szerszego niz faceci, chociaż nie zawsze. To jest kanapa mega wygodna, ale to srednio duze siodlo http://allegro.pl/siodelko-selle-royal-classic-modr-60st-moody-lady-i5384881169.html Lub szukaj inne, węższe ale również wygodne.
lewocz Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Ergon Terry Figura lub Ergon Terry Fisio ...kobitka używa obu. Na razie nie narzekała.
maczet190399 Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Accent Derry Woman Selle Royal Avenue
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.