Bartosz111 Napisano 20 Września 2017 Napisano 20 Września 2017 Cześć, na sprzedaż mam rower giant reign 2007 w bdb stanie, gotowy do jazdy. Rower sprzedaje ponieważ stoi, a ja nie mam czasu jeździć i się marnuje. Ile za niego chcę? 3000 zł Jeżeli nie pójdzie w całości, to sprzedam na części. btw. wie ktoś za ile można teraz sprzedać rame reign? Specyfikacja: pedały Evolve XCKaseta SRAM PG980Łańcuch Shimano HG-53Amortyzator Fox 32 Float RL 140mmPrzerzutka przednia Shimano LXGripy Evolve XCKąt główki 69Przerzutka tylna SRAM X-9Tylna piasta DT CeritDamper Float RP23obręcze Speed Disc TrailSiodło WTB Devo TeamSztyca Evolve 350x30.9mmManetki X7 TriggerWaga(kg) ok.14.3Opony Maxxis 26x2.3
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Października 2017 Mod Team Napisano 5 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.