Aleksanderkoz Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam, po ostatniej 50 kilometrowej wyprawie do lasu mój amortyzator Rst 170db przestał działać, ponieważ miał sparciałe uszczelki i błoto wleciało do środka mam do niego spory sentyment więc chciałbym się dowiedzieć jak go otworzyć i przeczyścić. z góry dzięki -Aleksander Edytowane 1 Maja 2017 przez Aleksanderkoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Musisz wykręcić pokrywy goleni, wyciągnąć zawartość, długim imbusem odkręcić śruby znajdujące się na dnie goleni. Jeśli w środku coś jeszcze nadaje się do użycia to czyścisz, wylewasz rudą zupę ze środka. Uszczelki RST ma dystrybutor czyli Velo z Gliwic (jeśli je ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksanderkoz Napisano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Witam, po ostatniej 50 kilometrowej wyprawie do lasu mój amortyzator Rst 170db przestał działać, ponieważ miał sparciałe uszczelki i błoto wleciało do środka mam do niego spory sentyment więc chciałbym się dowiedzieć jak go otworzyć i przeczyścić. z góry dzięki -Aleksander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi