NightSpectre Napisano 15 Kwietnia 2017 Napisano 15 Kwietnia 2017 Witam, W zeszłym roku mój 10 letni rower się rozpadł, zaczyna się robić ciepło więc chciałbym kupić coś nowego. Chciałbym by miał koła 29" oraz hamulce tarczowe. Przeznaczenie: 70%: trasy asfaltowe oraz kostka brukowa ; 20%: wały, ścieżki leśne, ścieżki polne ; 10% mniejsze góry (np. Ślęża) Waga 110 kg, wzrost 183 cm. Znalazłem coś takiego: Klik! Proszę o opinie o tym rowerze oraz propozycje innych modeli. Pozdrawiam, NightSpecre
NightSpectre Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Napisano 15 Kwietnia 2017 @Sobek82 mógłbyś rozwinąć ? Nic z twojej wypowiedzi nie wynika. Prosiłem o opiniach o tym konkretnym modelu lub propozycji innych. Nawiązując do twojej wypowiedzi, tak rowery z decathlona mi nie przeszkadzają, jednakże proszę o podanie konkretnego modelu oraz jego uzasadnienie.
Marcin86Poznan Napisano 16 Kwietnia 2017 Napisano 16 Kwietnia 2017 W tej cenie to ten rower co podałeś jest chyba najlepszym wyborem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.