Skocz do zawartości

[JPJ] Czyli Jurajski Piknik Jednobiegowy 18-19.06.2016

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

można, ja też planuję być w piątek po poludniu. a najtrajd... jasno bedzie do 21 spokojnie ;) można sie pobawic po okolicy, zaraz pod kwatera jest stary kamieniolom, mozna pylnac sie pod zamek i pobawic sie na skalkach. mozna sie piwa napic :P

• Mod Team
Napisano

mozna sie piwa napic

... i to jest bardzo dobra koncepcja :thumbsup: 

Albo na ten przykład postraszyć lokalsów przejazdem w samych gaciach (lub bez) przez centrum Zawiercia  :devil:  

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano
Albo na ten przykład postraszyć lokalsów przejazdem w samych gaciach (lub bez) przez centrum Zawiercia    

Uhmmm...To już chyba wiem, kto po Devon na golasa na rowerze gania. :D

http://road.cc/content/news/187697-devon-police-seek-man-spotted-cycling-naked-waist-down

Gdybym się pojawił na ten termin, to niestety zapewne dopiero w sobotę w okolicach południowych (no chyba, że coś się jeszcze w planach pozmienia). Nie wiem jeszcze jaki środek transportu wybiorę, ale gdybym leciał blachosmrodem, to 2 osoborowery mogę zabrać.

• Mod Team
Napisano

Devon police seek man spotted cycling naked from the waist down | road.cc

Damn, they traced me :P 

Proszę nie zapominać że przyjadą tacy co będą pilnować tyłów

No i? Przecie to nie wyścig i pokaz tego kto ma grubszego kut... łydę.

Grunt, żebyś miał światełko rzeczowe...

Szacunek...

I.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zrobiłem dziś popołudniowy objazd trasy 'dnia drugiego'. Będzie jeżdżone  :devil: Jeszcze muszę zabrać dokładną mapę, bo dwa razy wyjechałem nie tak jak chciałem na pamięć, ale teren robi robotę  B)

Napisano

Akkwlsk, miekkie :P ja jezdze na 32/20 na mtb i wiekszosc na jurze do podjechania. Nie planuje dlugich przelotow asfaltem, trasa raczej gora/dol i dziurawa lesna sciezka. Nie uzywam zadnych trackerow niestety, ale planowany przebieg trasy masz w jednym z pierwszych postow.

• Mod Team
Napisano

Srawą czy endomondo

Get lost mate :P 

Przełożenia są zawsze 3. Z pedała, z siodła i z buta  :icon_cool:

Szacunek...

I.

Napisano

Ivan tyle to ja wiem, ino u mnie w okolicy to jest płasko jak na stole i oblatuje bez problemu na 32/14 i tak myślałem o 32/18 ale widzę że może być mało.

No nic, trzeba będzie w piąteczek jazdę próbną odbyć ;-)

Napisano

Widzę że macie bardziej emtebeczne podejście, ja myślałem żeby poniżej 2.0 nie schodzić ale jeżdżąc "niepodjeżdżającym" fullem z napędem 1x9 trzecie przełożenie nie jest mi obce :P

Zwłaszcza że z Krakowa trzeba się dotoczyć po asfaltach a i poniżej 39T z przodu nie pozwala mi zejść korba.

• Mod Team
Napisano

Poniżej 2.0 to sobie można po szosie pomykać, lub po płaskich szuterkach :P

No chyba, że jesteś Dr Plastikowe Kolano i masz łydę jak Steve Day...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

"klasycznym" 32/16? 

Klaszycznym i owszem, ale do kółek 26 incz... Parówy, plusa lub faciora nie oszukasz klasyką... Tam trzeba napierać bo wiecej koła do pobujania jest :)

Szacunek...

I.

Napisano

Żyje jeszcze ten pomysł ?

Jest Cień Szansy  iż zstąpię na Jurę jeśli ma Połowica udzieli 3 dniowej dyspensy od Łoża.

Napisano

Żyje, ma się dobrze. Szczegóły co do spania strona wcześniej, trasy też mniej więcej opracowane. Zapraszamy!

Napisano

Cosik cichutko w wątku jak na miesiączkę "przed" :-) Będę się czaił na wieści.

Jedzie ktoś z kierunku północnego przez Skarżysko Kamienną?

Napisano

Cichutko zwłaszcza że mija połowa miesiąca czyli proponowany termin rezerwacji noclegów. Ja pewnie jutro dam znać bo u mnie problemu nie ma ale u towarzysza podróży jeszcze nie wiadomo co z grafikiem na czerwiec. 

Napisano

Przekazałem Pani info, ze jest nas na razie 6-7 sztuk potwierdzonych. Pani powiedziała, ze rezerwacja przyjęta, trzyma dla nas 'pieterko' gdzie jest 15 miejsc. Także bez stresu, można zawsze dołączyc, za to nie mozna zlać sprawy i nie przyjechać! :P 

• Mod Team
Napisano

Ja mam wstępnie w domu dograne. I nie ma co ukrywac pomimo nie bycia singlowcem wpadłbym bardzo chętnie, wszystko zależy od roboty i od tego czy zdążę singla złożyć.
W najgorszym usunę ze smootha przerzutkę (kasety nie bardzo bo tam jest ten GUPI sramowski wynalazek) i z nim przyjadę.
Jeżeli na pięterku są wolne miejsca i nie ma przymusu deklaracji na 100% to mnie to bardzo odpowiada.

Czy jedzie ktoś z no Poznania lub okolic żeby można się było podpiąć, do baku dolać?

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

Nie chcę chwaliś dnia przed zachodem, ale wczoraj, wieczorową porą widziałem jak moja Białka robiła W KOŃCU logosa na koszulkę/naklejkę :D

Trzymajcie kciuki Panowlanka!

Szacunek...

I.

Napisano

Jaki jest obowiązujący piknikowy LOOK ?

Ścigancki czy singlespeedowy ?

Bo jak coś to mam kuboty , beret z antenką i kalesony z dziurą na rectum

• Mod Team
Napisano
Ścigancki

Jak mi ktoś, chociaż słowem wspomni o ściganctwie to osobiście napompuję mu koła wodą i poprzegryzam własnozębnie achillesy  :icon_mrgreen:  

Wynalazki i durnoty mile widziane, zgodnie z duchem jednobiegania  :thumbsup:

Szacunek...

I.

Napisano

i kalesony z dziurą na rectum

O to! To właśnie! Żeby na podjazdach lżej się zrobiło, bez fatygowania garderoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...