_Michu_ Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Witam. Poszukuję roweru w podanym przedziale cenowym, do jazdy głównie po wertepach lecz czasami kawałek prostej drogi też (do lasu trzeba dojechać ) 177cm 74 kg W oko wpadł mi : Unibike fusion gts na kole 27,5 Czy dobry wybór ? W przyszłości planuję modyfikację, czy musze na coś zwrócić szczególną uwagę ? Pozdrawiam
gorczanski Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 w tym przedziale cenowym obecnie chyba najlepszą propozycją będzie jednak niemiecki Silverback http://allegro.pl/mtb-27-5r-silverback-slade-deore-xcr-air-wyprzedaz-i5190352588.html, powietrzny amor, lepsze przerzutki, no i rozmiar ramy idealny dla ciebie
_Michu_ Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Szczerze widziałem te propozycje. Jest ok tylko nie znalazłem opini innych użytkowników wiec nie wiem jak się sprawuje w realu. wiec jeśli któryś z szanownych kolegów posiada ta markę to proszę o wypowiedź Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.