Sansei6 Napisano 23 Czerwca 2017 Napisano 23 Czerwca 2017 Olej do łańcucha Finish czerwony i szczotka do łańcucha. Cytuj
jka Napisano 27 Czerwca 2017 Napisano 27 Czerwca 2017 Siodełko sobie kupiłem. O takie. I jak zwykle do tego. https://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/7239-trek-trek-fuel-ex8/ jka Cytuj
Gość Napisano 27 Czerwca 2017 Napisano 27 Czerwca 2017 Widelec sztywny Accent MTB 29' Muc Off Speed Polish Może krótko i jednym i drugim dla potomnych: Widelec: Mimo że nazwa podaje 29' to długość 450mm bardziej wskazuje na idealny zamiennik dla amortyzatora 100mm przy kole 26'. Przy 29' przód może zejść zdecydowanie za nisko. Jakość wykonania jak to u Accenta, jak się patrzy z pół metra to super, jak się człowiek przyjrzy to wychodzą jakieś wady lakiernicze. Trochę na minus fakt że powierzchnia do montowania zacisku hamulcowego nie jest sfrezowana (?), ale na ramie Peak jest dokładnie to samo więc można przymknąć oko. Ogólnie świetny konkurent dla Mosso i Force i chyba jako jedyny dostępny z rurą Taperowaną. Do mojego Peak'a 26 pasuje idealnie, jak ulał. Muc Off Speed Polish: wosk w sprayu, czyli coś czego szukałem naprawdę długo i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wystarczy po myciu opryskać cały rower, odczekać chwilkę aż całość zacznie lekko zastygać i wtedy wypolerować. Bardzo fajny efekt na lakierze satynowym i jeszcze lepszy na błyszczącym. No i ładnie pachnie Za 29 zł brać i się nie zastanawiać jak ktoś lubi mieć ładny, błyszczący rower. Cytuj
Supr_CK Napisano 29 Czerwca 2017 Napisano 29 Czerwca 2017 Czujnik prędkości Sigma ANT+ oraz uchwyt za kierownicę do ROX 10. Cytuj
Sansei6 Napisano 29 Czerwca 2017 Napisano 29 Czerwca 2017 Koszulka w Lidlu... niestety juz przebrane i chciałem cosjeszcze... ale i ta niezla... Cytuj
mataman Napisano 29 Czerwca 2017 Napisano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Kola na obręczach Rodi i maszynówkach Novatec. Niestety przednia piasta walnięta, ale jedzie do mnie już nowy egzemplarz Edytowane 29 Czerwca 2017 przez mataman Cytuj
Peterp079 Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Chwyty Odi Rogue Tarcze XT Przewody hamulcowe Mostek Race Face Chester 2 koszulki z Lidla Rękawiczki z Lidla No i... nowy Rower Cytuj
crixu Napisano 30 Czerwca 2017 Napisano 30 Czerwca 2017 Ochraniacze na buty AEROFIT 700 B'TWIN aaa no i jeszcze opony Impac Smartpac 28 x 1,6 cala, 42-622 Cytuj
BOCZEK89 Napisano 1 Lipca 2017 Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Niestety Carrera jako rower używany już tylko na dojazdy do pracy w poprzednim sezonie został mocno zmęczony i teraz powoli wychodzą coraz to nowe rzeczy do naprawy... tym razem padło na:Specialized po ostatnim wypadzie i małym zderzeniu z pniem na powrocie do domu zaczął gubić śruty z fabrycznych (tandetnych) pedałów więc zakupiłem nowe DMR V12 na łożyskach maszynowych, mam nadzieje że bedzie spokój.I długo wyczekiwana zębatka przednia 34T + nowy łańcuch Edytowane 1 Lipca 2017 przez BOCZEK89 Cytuj
Gość Napisano 1 Lipca 2017 Napisano 1 Lipca 2017 Podkładki aluminiowe pod mostek PRO: jeden z nielicznych zestawów na rynku z podkładką 2 i 2,5mm oraz malowanych proszkowo, dzięki czemu idealnie zgrywają się z mostkiem Za 19 zł chyba nie ma lepszego zestawu. Cytuj
daniel33mc Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 Klucz dynamometryczny PRO Błotnik tylny Ass saver Pasta montaźowa do Carbonu Tacx Cytuj
lederfox34 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Kapitalne okularki arctic'a (polskie) z polaryzacją, cena rewelacja porównując to jezdzonych z Deca czy adidasa (120 lub 160max) Swietnie leżą i nawet dla kogoś kto ma wade wzroku jezdzi się bardzo dobrze. Polecam Oponki Bontrager r2 Owijka pro czerwona (gelowa i długa w fajnej promocji w rowerturze.com) Gatki krótkie od Berknera z porządną wkładką żelową. I skarpety kolarskie pod kolor Cytuj
michalr75 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) @lederfox34 - co masz na myśli mówiąc że te okulary nadają się również dla osób z wadą wzroku? Jak nie masz soczewek dopasowanych do wady to raczej zwykłe okulary nie będą wystarczające. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lipca 2017 przez michalr75 Cytuj
lederfox34 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Mam na mysli to ze na szosę są ok. Jezdziłam w nich ok 2,5 godziny i zero zmęczenia oczu. Słońce było solidne potem zachmurzenie. Obraz wyrazny. Mam wadę- 1,75 w obu i długo szukam okularów które mi zapewnią odpowiedni komfort bez nakłądek z Deca np lub robienia sobie specjalnych u optyka:) Zalecam oczywiści sprawdzenie czy okulary bedą pasować. Nie sądzę że uzyję ich na singlach ale na moje trasy (szutry i leśne ścieżki) bedą tez odpowiednie Wygląd moich to coś w stylu Nairo Q. i jego adidasków o ile pamiętem. Aczkolwiek nadają się i na surf, skate i na codzień. Edytowane 3 Lipca 2017 przez lederfox34 Cytuj
spejson Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Wygląd moich to coś w stylu Nairo Q. i jego adidasków o ile pamiętem. Możesz zapodać linka do tych okularów Arctic? Cytuj
lederfox34 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 yyy... nie Ponieważ mnie dopadnięto w sklepie stacjonarnym w mojej mieścinie i kupiono je na urodziny... sklep nie ma linka... Czaiłam się na takie sportowe (antigua) ale nie bardzo mi podpasowały a te to strzał w dyszkę. szukam i szukam i chyba najbardziej cenowo te mimo że kolor inny.. http://kluczka.pl/produkt/okulary-arctica-s-222b-orion?gclid=Cj0KEQjw1ufKBRDYrqLzrY3dy88BEiQAPI_r4decm0jopQvSViMJeTbCvlPaO6-4-OvmmYneFpC5LDoaAr608P8HAQ#.WVn8H4TyjX4 Cytuj
michalr75 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) A to nie są okulary Arctica (arctica.pl)? Ja mam podobną wadę wzroku i nawet na szeroki szuter bym się nie odważył jechać w zwykłych soczewkach bez korekcji, dlatego planuję zrobić sobie porządne korekcyjne z adapterami u optyka, koszt oprawek 250 plus szkła. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lipca 2017 przez michalr75 Cytuj
jka Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Dzisiaj doszły dzwonki od Chińczyka - jeden dla mnie reszta dla kolegów jka Cytuj
Abermon Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Mio Cyclo 505 hc, pompka stacjonarna Lezyne sport floor ABS Cytuj
provayder Napisano 5 Lipca 2017 Napisano 5 Lipca 2017 Z deca koszyk na bidon B'Twin 500 zielony, torba pod siodło 0,6l Cytuj
d2d Napisano 6 Lipca 2017 Napisano 6 Lipca 2017 Gripy Ergon GP5 i klucz dynamometryczny Mighty 2-24Nm. Cytuj
lederfox34 Napisano 7 Lipca 2017 Napisano 7 Lipca 2017 Spodenki damskie Brubeck. Całkiem niezłe. Cena też (z 90 na 50) Wkładka coolmax jakaś dziergana tkanina przy talii dla chłodzenia chyba Owijka Pro eva- gel rewelacja. Zamontowana wczoraj. Zgodna z opisem. Gruba i szeroka. świetnie wygląda (czerwona z lekkim 'gwiezdnym pyłem' jak ja to nazywam, do ramy pasuje świetnie. Wykonanie Pro- super. Cytuj
Mr. Dry Napisano 10 Lipca 2017 Napisano 10 Lipca 2017 Kask Merida Beetle. Waga według producenta to 220 gram w rozmiarze M. Egzemplarz, który warzyłem w sklepie faktycznie tyle miał ale niestety plastiki miał pęknięte i musiałem czekać na następny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi