Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. odzież i akcesoria sportowe.

KolegaMisia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem pompkę ale sprzed 2-3 akcji, manometr był niedokładny, zawór siadł po kilkunastu użyciach, oddałem i kupiłem 5 zł droższą Beto, działa niezawodnie. Pisałem o tym kilka razy a przejrzenie tematów Lidla (wiem jest ich sporo) naprawdę nie boli :)

Napisano

Kupiłem pompkę ale założenie zaworu na wentyl to koszmar za 10 razem się mi udaje (może jest zepsuty). Wolę już używać małej ręcznej. 

Napisano

Moja pompka podobnie - zawór presta bardzo szybko się wyrobił, z reguły "łapał" po kilkunastu próbach blokowania na wentylu. Przy ostatnim pompowaniu głowica została na wentylu a wężyk w ręku - pompka kupiona wiosną zeszłego roku. Właśnie zamówiłem Beto za 37 zł...

Czy miał ktos styczność z tym składanym zapięciem a'la Abus Bordo? Faktycznie ma segmenty stalowe, czy raczej cienki(e) pręt(y) zalany plastikiem?

Napisano

Stojak serwisowy - bardzo dobry, warto.

Pompka stacjonarna - szału nie ma, kiedyś były lepsze, te ostatnie (takie same jak teraz) miały dupiate mocowanie na wentylu - ale może poprawili. W każdym razie za 30 zł i tak jest spoko.

Okulary - spoko, nie męczą oczu (więc filtry nie są na niby), bez jakiejś wtopy optycznej - w tej cenie nie trzeba się martwić, że się zgubi albo porysuje przy ścieraniu błota rękawiczką

Reszty nie testowałem. Mam jeszcze kamizelkę - niestety nie ma, a szkoda, bo jest super na wiosnę, jesień i zimę.

Napisano

Stojak ma bardzo dobre opinie, koszulki są w miarę ok pomijając rozmiarówkę która jest mocno zaniżona. Spodenek bym nie wziął nawet gdyby dawali za darmo...

Napisano

Ciekawe czy ta pompka z Aldika jest lepsza niż ta z Lidla. Miałem tą z Lidla i padła po trzech miesiącach [emoji35]

Napisano

Jeżeli chodzi o Lidal to ja mogę polecić jedynie skarpetki. Koszulki (co nawet widać w gazetce) mają krój spoko dopóki nie wsiądziesz na rower, już po chwili całe rękawki wędrują pod pachę.

Reszty nie testowałem ale rozważam stojak.

Napisano

Takie akcje rowerowe w Lidl czy Aldi są tylko raz do roku czy pojawiają się okresowo, nie wiecie? Pytam bo dopiero co zakupiłem rower i w związku z tym potrzebuję kupić coś z odzieży i akcesoriów. Kupić to wszystko na raz to trochę za dużo jak dla mnie, wolałbym to na etapy rozłożyć. Nie śledziłem wcześniej tematu. Jak to było w poprzednich latach?

Napisano

Tym razem stojak jest mój, plus kilka blistrów baterii. Za taką kasę to nawet jak wytrzymają 1/3 tego co "firmówki" będzie ok.

Napisano

Kask i licznik wydają się lepsze w Aldi, jak myślicie?

Zastanawiam się też nad tym kompletem oświetlenia z Lidl, warte to tych pieniędzy?

Oczywiście do jazdy rekreacyjnej po najbliższej okolicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...