konradoss2 Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Witam Mam pytanie. Chciałbym kupić amortyzator pod rower szosowy dokładnie taki : http://allegro.pl/lazaro-integral-v1-aluminiowy-szybki-cross-altus-m-i4236297214.html Jestem pewien ,że amortyzatory zgrywają się z tym rowerem. Bardziej chciałbym by amortyzatory były dobre do stuntu oraz przyjemnie się jeżdziło Maksymalny budżet : 200 zł. Bardzo potrzebuję pomocy, ponieważ dla mnie to ważny wybór
Mod Team Puklus Napisano 9 Września 2014 Mod Team Napisano 9 Września 2014 Rowery szosowe nie posiadają amortyzatorów, posiadają je miejskie, trekingowe, crosowe i inne na koła 28" Bardziej chciałbym by amortyzatory były dobre do stuntu oraz przyjemnie się jeżdziło Stunt na rowerze szosowym, chyba za dużo filmików z internetów ... Maksymalny budżet : 200 zł. No w tym miejscu juz niszczysz system
Marjanek Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Jesli chcesz stunt to zmien rower. Szosa i amortyzator ktory zjada twoja predkosc to nie jest zbyt dobre polaczenie
jasinski21444 Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 1. To nie rower szosowy a cross - Lazaro Integral 2. 200zł to stanowczo za mało na amortyzator . 3. Nic lepszego w tej cenie od tego co masz seryjnie w lazaro nie kupisz .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.