Skocz do zawartości

[3000 zł] Kellys thorx10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam okazję kupić ten rower w cenie 3000 zł. Model z tego roku, nowy, 27,5 cala,. Proszę o radę czy jest to dobra cena za ten rower i co o nim sądzicie. Może jakieś inne propozycje. Zastanawiam się nad kross b7.

Napisano

Rower jeżeli chodzi o napęd jest dobry jedynie co mozna się doczepić to do amortyzatora-mógłby już w tej cenie być powietrzny z blokada na kierownicy i hample niższej klasy. W sumie ciężko mi powiedzieć jesli wiem ze za 5 stów więcej mam już rebę dla mnie jest średnio opłacalny zakup. ale do tego dochodza inne walory których nie brałem pod uwage np. wygląd roweru, Tobie sie podoba a mi nie :) więc jak poczułeś błysk w oku jak go zobaczyłęś to juz ocena roweru ma inny wymiar :)

Napisano

Jeżeli chodzi o wygląd to rzeczywiście iskra jest przy thorx'ie, ale oprócz wyglądu muszę wiedzieć czy reszta też daje radę. Niestety dodatkowe 500 PLN nie wchodzi w grę. 3000 to max. Może coś innego polecicie. Dzięki z góry.

Napisano

Ja też właśnie myślę o takim rowerku z tym, że torx 30. Chodzi mi po głowie jeszcze jakiś Kross w tej cenie i podobnym osprzecie - możecie polecić jakiegoś. Teraz jeżdżę na Kellysie Neosie ale coraz bardziej nudzi mi się jazda w większości na asfalcie. Chciałbym zmienić proporcje i pojeździć więcej po lasach i bardziej wymagającym terenie.

Napisano

. Zastanawiam się nad kross b7.

ja pomyslałbym nad tym Krossem tylko napęd ma 2x10

Ja też właśnie myślę o takim rowerku z tym, że torx 30. Chodzi mi po głowie jeszcze jakiś Kross w tej cenie i podobnym osprzecie - możecie polecić jakiegoś. Teraz jeżdżę na Kellysie Neosie ale coraz bardziej nudzi mi się jazda w większości na asfalcie. Chciałbym zmienić proporcje i pojeździć więcej po lasach i bardziej wymagającym terenie.

a moze ten cena zblizona   http://www.radon-bikes.de/bikes/mountainbike/hardtail/zr-team-275/zr-team-275-80-le/

Napisano

No te Radony są zacne niestety jeśli chodzi o mnie to dyskwalifikuje je to, że nie są dostępne w Polsce,a w razie problemów z rowerem to już są schody. Teraz byłem na stronie Kellys'a i torx 10 jest niby w jakiejś limitowanej wersji z całkiem fajnymi gratami. Z tym, że cena około 3600 więc kolega dorwał fajna okazję. Może rzeczywiście spuścić trochę z tonu na początku pojeździć trochę i dopiero później dokonywać zmian w osprzęcie. Te 3000 to oferta sklepu stacjonarnego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...