Lobotomizer Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam, mam okazję kupić ten rower w cenie 3000 zł. Model z tego roku, nowy, 27,5 cala,. Proszę o radę czy jest to dobra cena za ten rower i co o nim sądzicie. Może jakieś inne propozycje. Zastanawiam się nad kross b7.
rodszyld69 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 jezeli myslisz nad Krossem B7 to jeszcze Ci dorzucę jeden link http://www.artex-rowery.pl/northtec-gravity-275-xt-2014-revo-p-800.html ma zamontowaną Rebę
Lobotomizer Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Napisano 22 Sierpnia 2014 A co sądzisz o Kellys thorx 10 za tą cenę?
rodszyld69 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Rower jeżeli chodzi o napęd jest dobry jedynie co mozna się doczepić to do amortyzatora-mógłby już w tej cenie być powietrzny z blokada na kierownicy i hample niższej klasy. W sumie ciężko mi powiedzieć jesli wiem ze za 5 stów więcej mam już rebę dla mnie jest średnio opłacalny zakup. ale do tego dochodza inne walory których nie brałem pod uwage np. wygląd roweru, Tobie sie podoba a mi nie więc jak poczułeś błysk w oku jak go zobaczyłęś to juz ocena roweru ma inny wymiar
Lobotomizer Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Napisano 22 Sierpnia 2014 Jeżeli chodzi o wygląd to rzeczywiście iskra jest przy thorx'ie, ale oprócz wyglądu muszę wiedzieć czy reszta też daje radę. Niestety dodatkowe 500 PLN nie wchodzi w grę. 3000 to max. Może coś innego polecicie. Dzięki z góry.
beskid Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 W tych pieniądzach nawet niczego lepszego nie szukaj bo nie znajdziesz.
Zroweryzowany Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja też właśnie myślę o takim rowerku z tym, że torx 30. Chodzi mi po głowie jeszcze jakiś Kross w tej cenie i podobnym osprzecie - możecie polecić jakiegoś. Teraz jeżdżę na Kellysie Neosie ale coraz bardziej nudzi mi się jazda w większości na asfalcie. Chciałbym zmienić proporcje i pojeździć więcej po lasach i bardziej wymagającym terenie.
rodszyld69 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 . Zastanawiam się nad kross b7. ja pomyslałbym nad tym Krossem tylko napęd ma 2x10 Ja też właśnie myślę o takim rowerku z tym, że torx 30. Chodzi mi po głowie jeszcze jakiś Kross w tej cenie i podobnym osprzecie - możecie polecić jakiegoś. Teraz jeżdżę na Kellysie Neosie ale coraz bardziej nudzi mi się jazda w większości na asfalcie. Chciałbym zmienić proporcje i pojeździć więcej po lasach i bardziej wymagającym terenie. a moze ten cena zblizona http://www.radon-bikes.de/bikes/mountainbike/hardtail/zr-team-275/zr-team-275-80-le/
Zroweryzowany Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 No te Radony są zacne niestety jeśli chodzi o mnie to dyskwalifikuje je to, że nie są dostępne w Polsce,a w razie problemów z rowerem to już są schody. Teraz byłem na stronie Kellys'a i torx 10 jest niby w jakiejś limitowanej wersji z całkiem fajnymi gratami. Z tym, że cena około 3600 więc kolega dorwał fajna okazję. Może rzeczywiście spuścić trochę z tonu na początku pojeździć trochę i dopiero później dokonywać zmian w osprzęcie. Te 3000 to oferta sklepu stacjonarnego?
Rulez Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 A w tym Kellysie to główka jest taperowana ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.