Skocz do zawartości

[K-ce i okolice] Trasy MTB

TeDy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Poszukuję w Katowicach i okolicach ciekawych tras aby poćwiczyć trochę jazde w terenie zanim wybiorę się w góry. Czy możecie polecić coś ciekawego o dużym stopniu trudności? Póki co znalazłem jedną taką dość wymagającą trase w lesie murckowskim, ale jest ona bardzo, bardzo krótka i mnie to trochę nie zadowala :(

Napisano

WPKiW i trasa Hołda Race, okolice Milowic i tzw. zamułki, bytomskie Dolomity i pewnie jeszcze wiele innych. Aczkolwiek do gór ma się to nijak bo jak trafisz na stromy zjazd z luźnymi kamcolami, o co nie trudno, to szybko zapomnisz o wszystkim wcześniejszym ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzięki za odpowiedzi :) Szukałem trasy Hołda Race na googlach i nie znalazło mi jej, ale jeszcze poszukam ;) Zaintrygowały mnie te okolice Milowic, czy mógłby ktoś rozwinąć ten temat? Jak tam dojechać i czego się tak spodziewać? Byłbym wdzięczny! I dość fajną trase, choć nie długą ale jak dla mnie ciekawą znalazłem w dolinie 3 stawów. Też mogę polecić :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...