lombardo14 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Tak jak wyżej. Najbardziej mnie interesuje, czy te chwyty będą się dobrze komponować z rowerem, patrząc na kolorystykę, a jeśli nie kolor czerwony to jaki by pasował według was?Rower: http://www.kross.pl/sites/default/files/styles/bike_big/public/bikes/2013/mtb_xc/level_a6_czar_graf.pngGripy: http://www.vincere.pl/sklep/img/ChRed300dpi.jpg
Mod Team Puklus Napisano 8 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2014 Czerwony stanowczo nie, czarne, szare, może białe ale nie czerwone. Do samych gripów nie mam odniesienia.
lombardo14 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Napisano 8 Stycznia 2014 A białe nie będą się szybko brudziły?
kporys Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Kup zwykłe piankowe czarne za 15zł i będzie lepiej niż z tym czerwonym. A jak już chcesz elementy czerwone to kup takie chwyty jak są oryginalnie w Krossie, tyle że z czerwonym zamiast białego
Rulez Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 A białe nie będą się szybko brudziły? Będą się brudziły, niby można je umyć, ale lepiej po prostu kupić czarne.
lombardo14 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Napisano 8 Stycznia 2014 A no to dobra, kupię czarne. Chciałem kupić czerwone, żeby go jakoś upiękrzyć kolorystycznie, ale niestety ten rower ma taki kolor ramy, że wszystkie części powinny być białe, czarne lub w odcieniach szarości. Chyba że macie jakiś pomysł na zmianę koloru obręczy, chwytów itp. Można dołożyć do tego roweru jakieś żywsze kolory, czy to po prostu jest niemożliwe?
Fenthin Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Zaproponuję klasycznie, różowe dodatki w żółte kropeczki. Czy to nasz rower, żeby dobierać barwy? Rama jest tak szarobura, że jakiegokolwiek koloru byś nie wybrał, będzie pasował. Bylebyś tylko nie robił choinki.
lombardo14 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Napisano 8 Stycznia 2014 Choinki na pewno nie będę robił wystarczą mi tylko te gripy. Dzięki wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.