Skocz do zawartości

[do 800 zł] rower mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dość niski budżet ale jak ci odpowiada tani kaszalot z marketu to starczy. Chociaż lepszy rower też idzie kupić tylko trzeba szukać okazji ale w grę wchodzi tylko używany rower i najczęściej trzeba się męczyć z licytacją.Jak chcesz nowy rower to co najmniej 1500zł ale zależy to też od tego ile jeździsz i jak jeździsz jak jeździsz mało i turystycznie albo po mieście to do 800zł coś znajdziesz.

Napisano

@up rozumiem że moze nie przepadasz za autorem tego tematu,ale czemu chcesz go zabic ?!? xD

za 2 tyś bedziesz mial juz w miarę ogarniety sprzet,oczywiscie używka

Napisano

Napisałem wyraźnie że do max 800zl .Nie jeżdże dużo około 15-20 km dziennie.40% jeżdżę po lesie a 60% po utwardzonych drogach.Szukam nowego roweru.

Napisano

ale mozna dozbierac? o_0

A można doradzić zgodnie z życzeniem autora?...

Za 800 zł niestety jesteś "skazany" na najniższą półkę rowerów w ewentualnych cenach promocyjnych, jeśli zdecydujesz się na zakup nowego. 

Napisano

człowieku !!! jak chcesz jakiś "dobry rower" za tyle kasy to pojedź do pierwszego lepszego marketu a jak już coś to szukaj na aukcjach jakiegoś porządnego roweru

Napisano

A Kands energy 1100,chyba nie jest aż taki.zły

człowieku !!! jak chcesz jakiś "dobry rower" za tyle kasy to pojedź do pierwszego lepszego marketu a jak już coś to szukaj na aukcjach jakiegoś porządnego roweru

Jeśli nie masz nic innego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz.

Napisano

Na znanym serwisie aukcyjnym jakiś czas temu widziałem całkiem ciekawe modele z osprzętem znacznie lepszym od niskich hexagonów i to nówki za chyba ponad 800 zł, poszukać warto.

Napisano

Wszystkie amortyzatory , w rowerach, z tego przedziału cenowego będą kiepskie. Co do roweru to może faktycznie ten rockrider będzie lepszy ze względu na dożywotnią gwarancje na ramę , a osprzęt możesz pomału wymieniać , w miarę możliwości finansowych. Spróbuj jeszcze przejrzeć rynek wtórny. Kolega , z pracy kupił Authora Traction na pełnym deore , w super stanie za 500 zł.

Tu masz podobny

http://tablica.pl/i/oferta/rower-author-traction-ID3UImj.html?code=f1661fd18c

Napisano

Hmmm przeglądałem różne stronki, znane nieznane ,standardowo- alledrogo i w sumie dochodzę do wniosku, że chyba najlepszym rozwiązaniem faktycznie będzie rower z decathlonu , tak jak poprzednik pisał ,jeżeli będzie trzeba sam będziesz wymieniał podzespoły we własnym zakresie na lepsze  :thumbsup: ,dożywotnia gwarancja na ramę to wielki plus jak na rowery w tej cenie. Sam zadecyduj i poczekaj jeszcze chwilkę niech inni się wypowiedzą może mają jeszcze inne super okazje które przeoczyłem  :icon_cool:  Nic bardziej sensownego na chwile obecną nie przychodzi mi do głowy :sweat:

Napisano

Rower spoko , są jednak dwie wersje, jedna , z v-brakeami druga , z tarczami. Jeżeli chcesz jeździć dość dużo i , w terenie weź sobie , z tarczowymi hamulcami. Będziesz miał lepszą bazę do ew.modyfikacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...