montrue Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem nowych rękawiczek rowerowych. W oko wpadły mi Kellys Instinct Short/Long. Co o nich sądzicie? Opłaca się je kupić? Jakie inne firmy polecacie? Oto zdjęcia Kellys Instinct Short oraz Long: Pozdrawiam montrue
GnX Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 http://allegro.pl/rekawiczki-rowerowe-jesienne-endura-m-niebieski-i3706827546.html Tych Ci nie polecę na zimę. Są za cienkie, na temperatury tak do 5 stopni są okej ale teraz takich dni będzie coraz mniej . Co ciekawe, teraz w tej aukcji jest opis ,że są do jazdy przy 10 stopniach. Jak ja kupowałem był napis "zimowe"
szaler Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Rękawiczki bardzo fajne, wygodne, przyjemne, przewiewne. Ale 5st. to chyba minimum w jakich są fajne:) Poniżej trochę piź... Jak jest mniej to używam ich z takimi cienkimi rękawiczkami brubeck które dostałem gratis do czegoś tam i wtedy się sprawdzają.
patrykreset Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Ale te Rękawiczki Kellys Instinct na wiosne beda dobre? Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
szaler Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Na wiosnę jak najbardziej. Jak temperatura będzie powyżej 5st będzie git.
patrykreset Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 A znacie jakies inne odpowiedniki? Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.