cyrax84pl Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Witam wszystkich forumowiczów Mam prośbę do tych, którzy interesują się starymi rowerami, rzekłbym nawet bardzo starymi... Niedawno na mój "warsztat" wjechał taki oto retro sprzęt Rower ZZR Generalnie chodzi o ustalenie szczegółów dotyczących roweru: model, rok produkcji, zdjęcia prezentujące oryginalne malowanie i oznaczenia etc. Poszukuję tych informacji bo chcę odrestaurować ten zabytek nie odbiegając zbytnio od oryginału. Na chwilę obecną jedyne czym dysponuję to marka czyli ZZR oraz numer ramy - A2615149 Poza tym brakuje w nim kilku (co najmniej kilku) elementów. Na 100% brak hamulca przedniego, dynama, lampy tylnej... Czy czegoś jeszcze - nie wiem Gdyby ktoś posiadał takowe i jest chętny się nimi "podzielić" to czekam na informację na PW
Mod Team adamos Napisano 17 Września 2013 Mod Team Napisano 17 Września 2013 Uuu Panie, ciężka sprawa...Mnie to wygląda na jakiś wypust fabryki w Radomiu, ale ręki pod topór nie położę Tutaj pytałeś?
cyrax84pl Napisano 28 Września 2013 Autor Napisano 28 Września 2013 @adamos akurat z tego, że lekko nie będzie sprawę sobie zdaję a Ciebie do kładzenia "ręki pod topór" nie zmuszam Pod adresem, który podałeś zapytam na 100% ale zacząłem od "naszego" forum bo tutaj już mam konto a z tego co zdążyłem zauważyć fachowców tu nie brakuje i nie ukrywam, że liczyłem na to, że jakiś od oldimerów też się znajdzie Póki co szukam dalej "na własną rękę" wiadomości na temat rodzimych produkcji spod znaku ZZR a w tym czasie może jakaś informacja się pojawi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.