Skocz do zawartości

[siodełko] ankieta - WTB Speed, WTB Pure czy Accen Derry

gocci

Jakie siodełko polecacie?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie siodełko polecacie do roweru MTB używanego do wycieczek po szosie lub utwardzonym szutrze?

• WTB Speed
    • WTB Pure
    • Accen Derry
      0
    • inne
  2. 2. Którą polecacie firmę produkującą NAJWYGODNIEJSZE siodełka

• WTB
    • Selle Italia
      0
    • Selle Royal
      0
    • San Marco
      0
    • Lookin
      0
    • Vector
      0
    • Fizik
      0
    • Author
      0
    • Specialized
      0
    • Kelly's
      0
    • Velo Plush
      0
    • inne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Jako że stoję przed wyborem siodełka i czytając już wszystkie tematy na temat jego wyboru postanowiłem zrobić ankietę wśród siodełek jakie są najczęściej polecane. Mam nadzieję, że ankieta pomoże nie tylko mnie ale i innym użytkownikom w wyborze. Oczywiście jak w każdym temacie dotyczącym siodełek należy pamiętać, że ta część roweru jest wyjątkowo indywidualna, jednak jeżeli 90% osób na tym forum bardziej będzie pasował jeden model to jest duża szansa, że akurat nam też spasuje :) Dodatkowo chciałem poznać jakia firma cieszy się Waszym największym uznaniem co do wygody. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Napisano

Miałem WTB Vigo Pro obecnie mam Silverado Pro. 

Vigo było bardzo wygodne, tylko trochę za szerokie i za ciężkie jak dla mnie. Silverado jest idealne jak na mój tyłek.

Także myślę że jak wybierzesz coś pod twoją szerokość czterech liter od WTB to będzie ok. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...