Bacu87 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Szukam roweru dla siebie. Nie naleze do najmniejszych ludzi: wysokość ciała- 195cm, masa ciała- 120kg ! Szukam roweru glownie na trasy asfaltowe(85%) ale czasami zdarza mi sie zjechac z trasy w jakis las (lekki teren 15%). Rower przeznaczony bedzie do pokonywania ok 60-90km dziennie. Celem jest czysta rekreacja oraz przy okazji zrzucenie kilku kg Ze wzgledu na moje parametry zastanawiałem sie nad jakims 29er'em. Ale moze ktoś obeznany sie wypowie. Przedział cenowy to ok 8-10 tys zl max... Pytania: 1. Czy 29er MTB jest dobrym rozwiazaniem? 2. Jaki rozmiar ramy powinienem dobrac? 3. Czy rama powinna byc sztywna czy amortyzowana? Z góry dziekuje za wszystkie sensowne podpowiedzi.
Mod Team safian Napisano 14 Lipca 2013 Mod Team Napisano 14 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.