Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kaseta, łańcuch, duży blat, piękne złote śruby do korby Aerozine, klucz do szprych.

Sporo otrębów, płatków owsianych, sezamu, wiórków itp do domowych batoników zbożowych :P

Napisano

Kask Authora, rękawiczki o długich palcach Krossa i białe okulary Krossa.

Do tego w lokalnym sklepie 3 spinki na łańcuch, końcówki na wentyl i podkładki pod mostek.

Napisano

Rogi Pro Alloy SL, U-Lock Kryptonite Evolution Series 4SL, a w poniedziałek powinna dojść kolejna paczka, a w niej 2x (dla mnie i dziewczyny) Sigma 16.12 i oświetlenie Cateye HL-EL135N + TL-LD135-R. :)

Napisano

Nic dziwnego na tym zdjęciu nie widze... Tapatalk iPad.

Przyjrzyj się spince dokładniej, zwłaszcza wewnętrzną część :/

Gość voytec
Napisano

Nic dziwnego na tym zdjęciu nie widze... Tapatalk iPad.

Przecież ta spinka jest pęknięta.

Przy okazji. Ostatnio nabyłem pedały VP M31 i okazało się że jedna z podkładek do bloków jest feralna.

Napisano

Zestaw hamulcowy Clarks

Przerzutkę tylną Shimano M592 Deore Shadow SGS

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Bidon isostar 650 i 1000 ml.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

O, widzisz, przypomniałeś mi o bidonie :) Muszę sobie zamówić, bo mój zaczyna się powoli kończyć. A z dokonanych spraw, dziś zamówiłem sobie torbę na kierownicę Sport Arsenal z serii Expedice i kółka Aerozine do przerzutki, bo mnie już chce rozpuknąć z nerwów, jak standardowe po raz kolejny skrzypią po 50 kilometrach.

P.

Napisano

Komplet napędu grupy SLX:

- korba FC675 40-28

- kaseta CS-HG81 11-34

- przerzutka tylna RD-M670 SGS

- przerzutka przednia FD-M675

- manetki SL-M670 2x10 I-Spec

- łańcuch CN HG74

- spinka do łańcucha

Nowe koła:

- przednie: piasta Novatec 711/ obrzęcze DT Swiss M1800/ szprychy DT Swiss Competition

- tylne: piasta Novatec 811/ obrzęcze DT Swiss M1800/ szprychy DT Swiss Competition

- zaciski Novatec 

Do tego dętki 3 sztuki, klucze do suportu Hollowtech II, adapter tylnego zacisku hamulca tarczowego na 160 mm, zestaw linek i pancerzy Jagwire.

• Mod Team
Napisano

Kupiłem tegoroczną przerzutkę przednią Alivio FD-M430.

Dawno bardzo dawno nie kupiłem tak niszowego sprzetu jakim jest Alivio. Fakt faktem, ze jak kupowałem swoją poprzednią XT, to była ona w cenie dzisiejszej Deore... Skoro ceny Alivio poszły do góry i zrównały się z poziomem prawie XT z kilku lat przed, to śmiem twierdzić, że jakość również poszła do góry i obecna Alivio którą zainstaluje w rowerze będzie równie dobra co Deore/SLX/LX i prawie tak dobra jak XT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...