Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

multitool Lezyne, opone Geax Gato kevlar 26x1,9 na tyl na bloto, tarcze 160mm Avid HS1, torebke na telefon Topeak Drybag, pompke na naboje Bontrager z nabojem

Napisano

Siodełko Scott w rewelacyjnej cenie 35pln na wyprzedaży w sklepie Scott-a i mały stojak serwisowy (taki co to unosi tylne koło).

Napisano

Siodełko Scott w rewelacyjnej cenie 35pln na wyprzedaży w sklepie Scott-a i mały stojak serwisowy (taki co to unosi tylne koło).

Gdzie ten sklep?

Napisano

Odebrałem zamówienie od Czechów za 4000ziko :D Łańcuchy, przyrządy do ich czyszczenia, uszczelki, naklejki, opony, i wiele, wiele innych.

Dla siebie skromnie zostawiłem 2 łańcuchy C9 Record, zapasowe spinki SRAM, komplet naklejek www.kupkolo.cz, i zestaw wskaźników do manetek 3 x 9 - tak, te wpuszczane w długość pancerzy, XTR-y.

Napisano

Gdzie ten sklep?

W Warszawie przy Anielewicza 2, mają jeszcze kilka sztuk w tej przecenie. Są w koszyku luzem bez opakowania, takie chyba powystawowe, bo jak jest np.białe to takie lekko poszarzałe miejscami od obmacywania,ale na ciemnych nie widać, a ok.min.70zł.w kieszeni zostaje

• Mod Team
Napisano

Ja troszkę tego mam:

- olej 5w do tłumika

- smar do składania widelców

- 2 komplety uszczelek

- pancerze

- klucz 8mm porządny :D

Napisano

przed chwilą :/ 

- nowy suport shimano

- dętka do szosy 

- 2 linki przerzutkowe

- 2 protektory ramy na pancerze hamulcowe

- ze 3 śrubki :)

Napisano

W sklepie Scott złapałem kolejną wyprzedarz i kupiłem za 30zł. rękawiczki zimowe z windstoperem (przedtem stały za 75zł.)

Poza tym za namową sprzedawcy kupilem nowy smar do łańcucha polskiej produkcji, ponoć bardzo dobry lepszy od rolhoffa, w serwisie u siebie go używają. Nazywa się Expand Industry Chain bloody oil dry.

I jeszcze koledze mareklbn kupiłem siodełko na wyprzedarzy.:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...