Skocz do zawartości

[wyjątkowy człowiek]Ryszard Chmielewski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobra fajnie ze poszedł na maraton , smutne ze mu nikt nie pożyczył choć z tego co wiem to rowery były do pożyczenia na tym maratonie

, ale dobra by mu kupować rower dla czego ja tak nie zrobiłam poszła bym na maraton i dostała nowy rower do po co mam ratować stare rowery ze złomu jak mogę takie coś zrobić fajny sposób na nowy rower za darmo , a co wy o tym myślicie tylko proszę nie mówicie ze jestem nie czuła nie współczuje

przepraszam za moją dziwną pisownie

Napisano

Czyli chodzi o to, ze ci, za przeproszeniem, żal dupę ściska, że panu Rysiowi chcą rower kupić?

Znasz tego człowieka, rozmawiałaś z nim kiedyś na maratonach?

I w końcu, czy ty się kobieto nie orientujesz w realiach polskich emerytów?

Nie będę się dalej rozpisywał, starczy powiedzieć, że na emeryturze bez pomocy ciężko wyżyć, a co dopiero o pasji myśleć.

A pan Rysiu zasłużył sobie, chociażby i mieli mu epica fundować. Świetny człowiek.

Napisano

po prostu jestem zszokowana ludzką znieczulica dla tego ze nikt mu nie pożyczył tego roweru i dziwną okazaną mu dobrocią i znalazł dobry sposób na nowy rowerek

derwisz nie o to mi chodzi niech mu kupują nawet samolot . i tak wiem to podobno jak życie studenta wiesz

Napisano

po prostu chciałam usłyszeć coś o tym człowieku i poznać zdanie innych ludzi a nie tylko jego wychwalanie

Napisano

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

............................................

QWERTYUIOPASDFGHJKLZXCVBNM

Masz trochę przecinków, kropek i dużych liter, jak ci się skończą to napisz :)

A tak na serio, pisz chociaż na tyle poprawnie, żeyby dało się zrozumieć sens wypowiedzi.

A co do opinii, to pan Rysiu ma nienaganną, powiedziałbym że jest tak optymistycznie nastawiony do wszystkiego, że sprawia wrażenie, jakby przybył zupełnie z innego świata.

Niewielu takich ludzi poznałem.

Napisano

ojejku dziękuje ci za to niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi acz nie mam takiego dobra w swoim laptopie

wiec odpowie mi ktoś o tym zacnym człowieku czy nie

• Mod Team
Napisano

To lepiej zacznij zwracać uwagę na poprawną pisownię - klawisza 'Shift' na klawiaturze też nie masz? Strona sjp.pl nie działa? Znaków zapytania też nie ma? A za dziwną pisownię się nie przeprasza tylko się ją poprawia...

A Pan Rysio to Pan Rysio, na maratonach Poland Bike możliwości wypożyczenia roweru nigdy nie było, Pan Rysio to osoba arcypozytywna i rozpoznawalna, trzeba z nim porozmawiać, albo po prostu spotkać na trasie... Tobie pewnie chciałoby się pobiec, gdybyś nie miała roweru do dyspozycji.

Takich ludzi rzadko się spotyka i za to mu się należy.

• Mod Team
Napisano
dla czego ja tak nie zrobiłam poszła bym na maraton i dostała nowy rower do po co mam ratować stare rowery ze złomu jak mogę takie coś zrobić fajny sposób na nowy rower za darmo , a co wy o tym myślicie tylko proszę nie mówicie

Ja myślę, że najpierw to powinnaś wrócić do szkoły i nauczyć się poprawnie pisać. Następnie przejechać, tak jak Pan Rysiek kilka maratonów na własnym rowerze, później jeden maraton MTB przebiec, a następnie zapytać samą siebie czy taki darmowy rower mi się należy. Dodatkowo zaznaczę, że Ryszard Chmielewski wcale o ten rower nie prosił.

W ogóle to na jaki temat ma być ta dyskusja? Jak zyskać darmowy rower?

Jak dla mnie temat do zamknięcia.

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...