Gość HydraulicznyCyborg Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Up,co to za monokulturki tam Anarchy sfotografowales? Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Lipca 2015 Autor Mod Team Napisano 3 Lipca 2015 ... i w na Prezesową nutę. 3/4 utyty Solaris juz od połowy sierpięntnika. 499 elżbiet z posyłka po Brytfannie. http://www.cotic.co.uk/product/new_solaris A jak komuś nie potrzeba najnowsiejszych to oryginalne Solaris'y sa do wzięcia za jedyne 375 funia http://www.cotic.co.uk/product/original_solaris Ale zostali już tylko średni i maluczcy... Szacunek... I. Cytuj
yarr Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Bardzo me gusta tylko haków dla debili mi tu brakuje. Otorbiony brzydkimi torbami Cytuj
yarr Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 616 dziwna ale za 2 gorrurki ma u mnie +50 do zajefajnosci. Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 6 Lipca 2015 Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 ...kolejne powody dla których zaczynam się zastanawiać się czy nie dołączę do Ivanowego KolektywuNienawiściDoSzpeca.Własnie pokazali 27,5+ fula i sztywnego fata, oba... z dopalaczem. Nawet nie wrzucam zdjęć, kto ma ochotę na cofkę niech sam poszuka na necie.tfu! Cytuj
Mod Team adamos Napisano 6 Lipca 2015 Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 A to Spec wcześniej nie robił rowerów na dopalaczach? Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 6 Lipca 2015 Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 Robił ino miejski z tego co kojarzę. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Lipca 2015 Autor Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 Buuuu... Właśnie przegrałem dwa Nano 40c... Poszły za 31 funtów, wersja 60TPI, zwijana. Funkielnojkinieśmigajki Szacunek... I. Cytuj
Jock3r Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 No właśnie widziałem dzisiaj tego Speca. http://ebike-mtb.com/en/first-ride-specialized-turbo-levo-fsr-expert-6fattie-2016-3/ "Kiedy w redakcji zaczęły pokazywać się rowery ze wspomaganiem elektrycznym wygłosiłem słynną wśród redaktorów tyradę. Była długa emocjonalna i sprowadzała się mniej więcej do tego, że gdy dowiem się że ktoś z redaktorów kupi sobie górski ebike automatycznie straci u nas pracę. Specialized knuł to spotkanie od dawna ale cały czas ściemniali co będziemy ujeżdżać. Więc kiedy w zeszły piątek wreszcie dowiedziałem się co jest przedmiotem spotkania dla prasy w Leogangu, całkowicie mnie zatkało. Spodziewałem się bowiem genialnych ścieżek, mnóstwa technicznie trudnej jazdy, skoków, katowania i znoju wynagradzanego świetną atmosferą fanatyków jazdy ścieżkowej.To wszystko stało się moim udziałem, choć bohaterem przedstawienia był Turbo Levo – prawdziwie górski 6fattie ze wspomaganiem.Więcej w sierpniowym bB" Masakra.. edyta od Prezesa: Melexów tu nie pokazujemy! Zdjęcie usunąłem Cytuj
ishi Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 piszcie co chcecie ale na stare lata jak już zacznę się sypać chce mieć taka maszynę :] Cytuj
LukaszVTT Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Wszystko wskazuje na to że elektryków będzie w sezonie 2016 będzie więcej, również wśród fatów. edit: linki wstawię jutro;) Edytowane 6 Lipca 2015 przez LukaszVTT Cytuj
ishi Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 No i właśnie załamałeś niepisaną zasadę #233 tego wątku. Wstawiłeś foty Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 6 Lipca 2015 Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 Łukaszu z VeloToutTerrainczy sam się wybiczujesz publicznie i zmodyfikujesz wpis usuwając foty melexów czy mam to zrobić za Ciebie Cytuj
djzatorze Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 @Jock3r: ten filmik na dole... łał, wjechałem meleksem pod schody, ale jestem szatańskołydy... Cytuj
LukaszVTT Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Łukaszu z VeloToutTerrain czy sam się wybiczujesz publicznie i zmodyfikujesz wpis usuwając foty melexów czy mam to zrobić za Ciebie Klęcząc na grochu usunąłem zdjęcia, jutro podmienię je na linki;) Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Lipca 2015 Autor Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 jutro podmienię je na linki Z całym szacunkiem, ale daruj sobie ... Taki przaśno-kowbojsko-hamerykański. Aż sie zaśliniłem Więcej na eMTeBeRze Szacunek... I. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 6 Lipca 2015 Mod Team Napisano 6 Lipca 2015 Ło kierwa...Aż mi oczy z orbit wyszły. jutro podmienię je na linki;) Lepiej nie. Cytuj
djzatorze Napisano 7 Lipca 2015 Napisano 7 Lipca 2015 Odnośnie pomarańczowego Iglehearta. Retroshifty + hamulce tarczowe o dziwo wyglądają razem nieźle, ale hydrauliki to już chyba byłby mezalians Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 7 Lipca 2015 Mod Team Napisano 7 Lipca 2015 ..Pomarańczowej Gojiry ujeżdżania ciąg dalszy.Jest lepiej bo człek się przyzwyczaja do geo i braku hamulców i coraz śmielej jeździ. Ale;- opony nadal nie pozwalają na więcej, są do wymiany - w głębokim piachu zapychają się momentalnie, z korzeni wybijają z głośnym hukiem, zatem - albo nano albo smart-samy (bo zauważyłem, że robią nawet 28x1,6 i są tańsze!) - ktoś coś powie?- największy ból przejścia na gojirę to plecy - dostają sporo w kość, szczególnie dolna część, całość sztywnieje a na drugi dzień problemy ze zginaniem - sztywna rama(?), wąskie koła i 30psi (podbiłem do 30psi bo 20 dętki nie wytrzymywały), zgarbiona sylwetka?- to pewnie jakiś efekt placebo (kiedyś pisali o tym w bB), że jest wrażenie szybkości a że od lat bez licznika to nie wiem. Tzn - mam wrażenie, że w terenie rower jedzie szybciej od sarny (na odcinkach łatwych i średniotrudnych) ale znów nie chce mi się wierzyć, że tak łatwo wchodzi w zakręty w porównaniu z sarną. Dziwne.- co się tyczy zakrętów, ciasnych, singli tak wąskich że łokciami zahaczam krzaki - jest coraz lepiej, coraz zabawniej...- konieczne przejście na dolny chwyt - różnica -przede wszystkim w komforcie - ogromna!no i tyle na razie aha, kurde jednak "trzepak" ma coś w sobie Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 7 Lipca 2015 Mod Team Napisano 7 Lipca 2015 IRC V - clawy 700x42 Straszna tektura aaaa... przypomniałem sobie co to snake wczoraj łatałem 6 (słownie sześć) dziur na prostym odcinkuObręcze na szersze koniecznie do wymiany Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Lipca 2015 Autor Mod Team Napisano 7 Lipca 2015 Spróbuj ghetto Prezesie. Nawet po taniości z uszczelniaczem z forum. Szczególnie, że to naprawdę dobra opcja na węże, drobne szkło, druciki, kolce itp... Szacunek... I. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi