TommyTommy Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Witam, Szukam miejsca w Warszawie gdzie mógłbym kupić taki hak ew. z wysyłką ale w realnych sumach. Potrzebny jest do Meridy One Twenty 1000D.
Mlodziutki Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Nie macie w Warszawie rowerowego żeby pójść i się spytać czy mają hak do meridy ? Odpowiem w każdym szanującym się rowerowym są haki do wszystkich rowerów bo inaczej serwis takowego sklepu by nie funkcjonował
TommyTommy Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Nie macie w Warszawie rowerowego żeby pójść i się spytać czy mają hak do meridy ? Odpowiem w każdym szanującym się rowerowym są haki do wszystkich rowerów bo inaczej serwis takowego sklepu by nie funkcjonował a próbowałeś kiedyś dostać odpowiedni hak przerzutki?
ukaniex Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Z tym stwierdzeniem, że do wszystkich raczej bym się ponownie nie wychylal. W Piastowie jest sklep z Meridą zadzwoń, a nuż mają. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
TommyTommy Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Z tym stwierdzeniem, że do wszystkich raczej bym się ponownie nie wychylal. W Piastowie jest sklep z Meridą zadzwoń, a nuż mają. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Dzięki, dziś jadę do Legionu zobaczyć czy ich pasuje do mojej Meridki. Jeśli nie to dryndolnę do Piastowa
ukaniex Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 W ostateczności na eBay.com są haki Pilo do wielu ram i w tym do Merid, jeśli nie znajdziesz to możemy razem zamówić ponieważ też potrzebuję do swojej ramy. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
TommyTommy Napisano 20 Września 2012 Autor Napisano 20 Września 2012 Pkt reg 2i gdybym nie potrzebował na maraton haka to bym poczekał na eBay...i 70zł poszło psu w d... legion serwis wie jak przyciąć :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.