Skocz do zawartości

[Osprzet] XTR 2007

poledh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ęęęę... <-tylko tyle mogę powiedzieć... No cóż, moje alivio wymiękają... Ekhm... no to teraz powrót do rzeczywistości i do nauki na sprawdzian:)

Napisano

no spoko te przerzutki, takie kosmiczne jakies ale spoko, a przy necie 11Mb/s stronka mi sie ładowała chyba z minute :lol:

Napisano

kurde...które to manetka a które hamulec??:D niedługo będzie na przycisk albo joystick:) fajne fajne ale co mi po tym...pełen osprzęt pewnie z 5000tyś jak nie lepiej...to tyle ile obecnie pewnie mój samochód:) ale przerzutka wygląda co najmniej dziwnie...jakoś tak mało pancernie. Ale pewnie lżejsza przez ten x-owy korpusik. ale pewnie i słabsza...no ciekawe...pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie manetka XTR`a jest ochydna a reszta taka sobie - po co tu robic jakies fajerwerki z tymi grupami.... Widac chca zawojowac rynek kosmicznym wygladem :)

Napisano

Azurowa konstrukcja wcale nie musi byc wiotka jesli polaczenia beda dobrze wykonane (beda bo to XTR) to znowu bedziemy swiadkiem "powrotu" Krola! XTR nie zmienia sie zbyt czesto a japonczycy pokazali ze jesli juz cokolwiek zmieniaja w tej grupie to tylko i wylacznie na lepsze! Pzdr.

• Mod Team
Napisano

A pomyślcie jak trudno będzie wydłubać błoto z tych wszystkich otworków :D Co do wyglądu to na razie nie bardzo mi się podoba. Musiałbym zobaczyć na żywo i się napatrzeć :P

Napisano

Działać będzie na pewno super:). XTR powraca, bardzo dobrym krokiem był powrót do manetek RapidFire...

Ciekawe jaki będzie model X.0 SRAM'a...

A z tym błotem to ja się moge męczyć:excl:

Napisano

Jak dla mnie wmiare fajne sa manetki... ogolnie wszystko wygląda jak zabawka dla dzieci.. uwazam że stare XTR-y były dużo ładniejsze tak samo jak i sram x.9/x.7/.x.0 są ładniejsze...

Ale ciekawe jak to działa...

Bo jesli moj tylni Xtr jeszcze pociagnie ze 3tys km. to na przyszly sezon przerzuce sie na srama albo nowego XTR:) a obecny Xtr 952 ma po 2100km spore luzy... :glare:

Napisano

Musze powiedziec ze im wiecej na nie patrze tym bardziej mi sie podobaja. Jedynie troche taka bardzo masywna wydaje sie klamka do hydrauliki, nie DC tylko normalna..

Edit: wogole weźcie w tym menu po prawej kliknijcie na "Deore Xt/Lx" jak to ma tak wyglądąc to sie zaczne zastanawiac czy sie na srama przesiadac czy czekać.. :D

lookniejcie tu : http://www.paul-lange.de/news/Shimano_News...plimage_details

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...